Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Waanzinnig prachtige villa!”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Kralendijk, Bonaire

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
AnoukdeR
Emmen, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
“Waanzinnig prachtige villa! ”
Beoordeeld op 15 april 2019 voor een verblijf in april 2019

Ga je naar Bonaire? Dan is deze villa werkelijk de allermooiste villa die je kunt boeken op het eiland! Want dit is pas echt genieten van luxe! Het huis is waanzinnig ruim, fantastisch grote slaapkamers met zeer goede bedden, een heerlijk zwembad en diverse ligbedden en een grote cabana. De styling en inrichting van Kas Flamingo is erg mooi en ook de keuken is van alle gemakken voorzien. Voor ons stond zelfs een heerlijke koude rosé in koeler te wachten :-)
De airco’s zorgen voor heerlijke verkoeling maar je kunt ook de vele mooie shutters die deze villa heeft open zetten zodat er een lekker briesje door het huis gaat. Het is er aangenaam rustig en ligt ideaal dichtbij Brass Boer. Echt een aanrader om daar te gaan dineren.
Wij zijn verliefd op Kas Flamingo!
Liefs Anouk, Leonie, Marchien en Marieke

Datum van verblijf: april 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 apr 2019
Wat een mooie beoordeling van jullie dames! Geweldig om te lezen dat jullie zo hebben genoten van ons mooie huis op Bonaire! We zullen er altijd alles aan doen om het verblijf voor onze gasten zo prettig mogelijk te maken. Hopelijk komen jullie nog eens terug op Bonaire!!

Liefs en zonnige groeten,

Hans en Marleen Hilbrands.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
421ingrid ...
Emmen, Nederland
1 beoordeling
“Luxe villa op toplocatie”
Beoordeeld op 25 november 2018 voor een verblijf in november 2018

De villa is van alle gemakken voorzien waaronder een fantastisch zwembad. De vertrekken zijn allemaal zeer royaal en smaakvol ingericht. Wij hebben 10 fantastische dagen beleefd in kas flamingo en vanuit dit huis vele mooie locaties en restaurants bezocht. Een absolute aanrader. Wij komen zeker terug.

Datum van verblijf: november 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 dec 2018
Dank je wel voor deze mooie recensie! daar zijn wij erg blij mee, tot een volgende keer in Kas Flamingo.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
debosberg
Appelscha, Nederland
Niveau 1 bijdrager
1 beoordeling
“Fantastische woning en voorzien van alle gemakken!”
Beoordeeld op 11 november 2018 voor een verblijf in september 2018

Een prachtig locatie, perfecte ligging met strand vlakbij. Het luxe huis is voorzien van alle gemakken; royale slaapvertrekken, 3 badkamers, intieme zitgelegenheden, groot zwembad, was-/droger, relax balkon en uiteraard de prachtige afwerking en uitstraling. Je kunt zien dat er tijd en aandacht is gestoken aan het op je gemak stellen in deze woning waarbij je een ultiem vakantie gevoel krijgt. Wat ons betreft niet alleen geschikt voor families en vrienden maar ook voor teambuilding. De eigenaren kennen alle prachtige plekken van het eiland en geven veel tips; bezienswaardigheden, prachtige duiklocaties en restaurants waar je overheerlijk kunt lunchen of dineren. Ontbijten aan het strand, ook daarvoor weten ze de juiste plek. In een zin: een fantastische woning en voorzien van alle gemakken.

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 dec 2018
Bedankt voor deze mooie beoordeling, daar zijn wij erg blij mee!
we hopen je nog eens te verwelkomen in ons mooie huis op Bonaire.
Nogmaals dank!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rochella ...
1 beoordeling
“In 1 woord GEWELDIG !!”
Beoordeeld op 24 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018

Kas Flamingo, wat een prachtige villa ! De villa is sfeervol ingericht, en van alle gemakken voorzien. Wat tevens grote pluspunten zijn, dat de villa SUPER schoon is, een heerlijk zwembad heeft waar je in de cabana of op de ligbedden heerlijk kunt uitrusten en genieten. De villa heeft een mooie ligging en is op loopafstand van zee en een geweldig restaurant.
In 1 woord een GEWELDIGE ervaring, het is echt een paradijs.
Kas Flamingo is een echte aanrader !

Datum van verblijf: september 2018
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 okt 2018
Dank Rochella voor deze prachtige beoordeling. We hopen je nogmaals weer te begroeten in Kas Flamingo!

Met vriendelijke groet.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lars H
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Teamuilding gehad op het paradijs in deze fantastische luxueuse villa!”
Beoordeeld op 15 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Fantastische week gehad in deze prachtige mooie villa.
Het huis is van alle gemakken voorzien en super schoon. De wifi werkt overal perfect ook buiten aan het prachtige zwembad. Heerlijk gegeten in toprestaurant op loopafstand. Al met al in 1 woord fantastisch en een absolute aanrader.

Datum van verblijf: september 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 okt 2018
Dag lars,

Wat ontzettend fijn om te horen, bedankt voor deze mooie beoordeling. Hopelijk mogen wij jullie nogmaals begroeten in Kas Flamingo.

Met vriendelijke groet!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Naomi A
1 beoordeling
“Fantastisch verblijf gehad! Goede Wifi en heel schoon!”
Beoordeeld op 10 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018

In September een heel leuke teambuilding gehad met collega's.
Heerlijk ontspannen verblijf gehad . 's Morgens lekker baantjes trekken in het langgerekte zwembad. Mooie ligging, op loopafstand van zee. Goede WIFI en heel schoon. De bedden liggen ook goed.

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 okt 2018
Dag Naomi,

wat een mooie beoordeling, dank hiervoor en hopelijk tot ziens in Kas Flamingo!

met vriendelijke groet.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rais A
1 beoordeling
“Dushi Kas”
Beoordeeld op 10 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018

Fantastische huis, perfecte wifi verbinding en super schoon. 2 minuten lopen naar het zee. #Bestplaceontheisland

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 okt 2018
Dag Rais,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Tot ziens in Kas Flamingo!

Met vriendelijke groet!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen