Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 221
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 170
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03-12-22
Agoda.com
US$ 160
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 02-12-22
PricelineUS$ 259
Hotels.comUS$ 170
TravelocityUS$ 170
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.502)
Beoordelingen filteren
1.502 resultaten
Waardering van reizigers
696
530
181
68
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
696
530
181
68
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.502 beoordelingen
Beoordeeld op 18 september 2022

Een kleinschalig resort wat hier en daar wat verouderd is, maar schoon, gezellig en zeer gastvrij. Het personeel is enorm vriendelijk en doet er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Alleen al voor de vriendelijkheid komen wij zeker terug. Het eten vonden wij lekker, wel beperkt qua keuzes en groentes. Als je wat langer verblijft heb je alle keuzes al 2 of 3 x gegeten. Entertainment is hooguit tot 20,30 uur, erg kort, dit had voor ons wat langer en vaker gemogen. De kamers zijn prima, uitzicht geweldig en de mooiste plekken om te snorkelen en te duiken. Normaal verlangen wij na 14 dagen vakantie toch naar huis, nu hadden we na 17 dagen gerust langer willen blijven! Echt dank aan alle medewerkers, speciaal dank aan Diana, James, Nereina en Braynes, jullie zijn GOUD!!! Tot ziens, groetjes Fred & Reina

Datum van verblijf: september 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 747reinal
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Celine van Meer, General Manager van Divi Flamingo Beach Resort & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2022

Best Fred en Reina, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van ons resort! Ja wij zijn het oudste resort op het eiland met de beste Caraibische sfeer en zeker de gezelligste met onze echte authentieke Bonairiaanse vriendelijkheid en service. En wat ontzettend fijn dat u alleen hier al voor terug wilt komen. Wij zullen uw complimenten aan Diana, James, Nereina en Braynes doorgeven, zij zijn zeker goud waard en hebben ervoor gezorgd dat u na 17 dagen zelfs nog langer wilde blijven. Namens ons hele team bedankt voor uw verblijf en wij kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Celine - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2022

We zijn vorige week terug gekomen van een heerlijke vakantie bij Divi Flamingo.

We kwamen aan met 2 kids na een lange reisdag en vlucht. Onze boeking was er niet een administratieve fout van hen of de reismaatschappij. Ergens is t mis gegaan maar werd direct goed opgelost door de super front desk medewerker Lily-Ann. Alsof je op visite komt bij familie! We mochten even eerst wat eten en we kregen de kamer die we hadden geboekt en ze liep zelfs nog even mee om te helpen met installeren

We hadden een vernieuwde studio geboekt. Onze kinderen slapen niet graag in 1 bed dus lag er ook een op de slaapbank. Die was groot en lag prima!
Met een gezin is het toch wat krapjes z’n kamer maar daar ben je toch niet veel. Keukentje wat erbij zit was handig maar weinig mee gedaan gezien we All Inclusief hadden geboekt Schoonmaak was prima, als je de handdoeken op de grond legt krijg je nieuwe. Zelfs de afwas werd gedaan.

De All Inn is perfect! Ontbijt buffet is geweldig! De allerliefste chef Darinka heeft daar samen met haar collega’s iedere dag pannenkoekjes, ommeletjes en eitjes gebakken voor ons. Je mag als je dagje weg gaat een take out box vragen en alles in het buffet meenemen op stap. Ga je liever niet lunchen in het restaurant kun je gewoon alles van de kaart bestellen to go, wacht even hooguit 20min en je kunt al het lekkers eten bij het zwembad of strand. Diner was ook prima, er zijn buffet thema avonden. Mocht je daar niets van kunnen kiezen mag je gewoon van de kaart bestellen
Drankjes, water, smoothies en cocktails allen perfect en lekker! Probeer de Cadushy Special. Die ontdekte ik pas vlak voor ons vertrek

Onze zoon vierde zijn verjaardag op Bonaire en Diana en Elvis hebben er voor gezorgd dat dit niet onopgemerkt ging. Hij kreeg bij de lunch een taart en ze hadden ballonnen voor hem opgeblazen. Super lief!

Zwembaden mogen hier en daar wat TLC krijgen maar we hebben daar heerlijk van kunnen genieten. Het strandje is klein maar je kunt overal een mooi ligbedje vinden om vervolgens via het kleine strandje of de trappen de zee in te gaan. Het is prachtig snorkelen voor het hotel! Onwijs veel mooie vissen en ook koralen. Maar ga er zeker ook op uit naar de diverse spots op het eiland. Het eiland is zo prachtig mooi!

Het resort is knus en relaxed en voelt totaal niet massaal. Plantjes worden netjes verzorgd en er vliegen overal gezellige vogeltjes en vlinders. Het is geen glanzend luxe resort maar juist relaxed and easy going. Heerlijk dus!

Het enige minpunt was dat wij kennelijk in het laagseizoen zaten (augustus) er waren geen cruiseschepen meer en daarom amper vertier op het resort maar ook niet in Kralendijk (waar je zo heen wandelt). De winkels zijn savonds dicht en er zijn geen gezellige marktjes. Divi zou er geweldig aan doen als ze een winkeltje met snuisterijtjes zou openen. Of iedere week een marktje savonds. Ook in laagseizoen. Alle duikers, snorkelaars en andere toeristen zijn savonds gewoon op het resort. Het moment om wat leuks voor thuis te kopen!
De souveniers in de dive shop waren minimaal en als je niet komt duiken kreeg je niet heel veel aandacht
Laatste tip, neem goede anti mug mee en ook anti prik mocht je zijn gestoken. We zijn wel eens eerder op de Cariben geweest maar op Bonaire zitten meer muggen dan ik me kan herinneren.

Bedankt divi voor een heel fijne vakantie en mocht het ons lukken terug te kunnen komen blijven we weer bij jullie ❤️

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Passionfruit86
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Celine van Meer, General Manager van Divi Flamingo Beach Resort & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2022

Hartelijk dank voor uw zeer mooie en uitgebreide beoordeling met 5 bubbles! Bij ons team zit service verlenen in het hart, we werken hard om onze gasten zich thuis en welkom te laten voelen. Wat fijn dat u erg genoten heeft van ons All Inclusive programma en heerlijk heeft genoten van ons uitgebreide ontbijtbuffet. We zullen uw complimenten delen met onze medewerkers. Lilly-Anne en Darinka zullen het waarderen dat u met zo veel lof over ze spreekt, het zal een grote trotse glimlach van hen opleveren.
Geniet u nog na van uw mooie herinneringen aan Divi Flamingo en ons Dushi Bonaire. We hopen u weer te verwelkomen in ons resort.
Met gastrvije groet, Celine .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2022

14 dagen mogen verblijven bij Divi Flamingo. Zeer vriendelijk personeel, altijd plek op pier, zwembad of strandje. Mooi snorkelen vanaf de pier en zo de zee in. Rustig park, veel duikers.Schoonmaak prima, niet iedere dag even uitgebreid maar dat doen we thuis ook niet. In verschillende recensies gelezen dat de Schoonmaak beter zou kunnen, ik snap hier niets van. Een deel dames is wat ouder, petje af dat ze zo keurig onze studio bijhielden. Eten bij Chibi prima, leuke jongeman in de bediening die duidelijk trainee was. Maar daar kunnen wij alleen van genieten. Onbevangen deed hij met een big Smile zijn werk. Divi is een leerbedrijf en dat is mooi om te zien. De ligging is perfect, via de achteruitgang sta je zo in Kralendijk. Iedereen vriendelijk, een fijn klimaat, wat wil een mens nog meer. Als je een klacht hebt ga je naar de receptie en dan lossen ze het op. Ga niet klagen over een handdoek of koffie, dat is zeuren om niets. Respect voor alle Divi Flamingo medewerkers. Wij gaan eigenaar nooit twee keer naar dezelfde plek op vakantie maar Divi Flamingo blijft op ons lijstje staan.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anja B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Celine van Meer, General Manager van Divi Flamingo Beach Resort & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juli 2022

Beste Anja, grote dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling! Wat ontzettend fijn dat jullie zo genoten hebben van ons huisrif, het eten bij Chibi Chibi, onze heerlijke lokatie naast Kralendijk en de vriendelijkheid van ons personeel.
Ons team is trots te lezen dat ons resort op uw lijstje blijft staan en wij allen hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Hartelijk dank en wij wensen u een mooie zomer toe.
Met zonnige groet, Celine van Meer - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juni 2022 via mobiele applicatie

Divi flamingo bonaire is heerlijk genieten
Zeer vriendelijk personeel
Een heerlijke pier om te snorkelen super mooi heel veel verschillende vissen een prachtig huisrif
Maaltijden prima in orde
Voor herhaling vatbaar
Al 4x geweest en is nog steeds heeerlijk

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mar b
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Celine van Meer, General Manager van Divi Flamingo Beach Resort & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juni 2022

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij zijn zeer blij te mogen lezen dat u weer zo ontzettend genoten heeft en dat wij u snel weer voor een 5e keer mogen verwelkomen, wij kijken hiernaar uit. Wij zullen uw complimeten delen met ons team. Nogmaals dank dat u de tijd heeft genomen uw ervaring op Tripadvisor te plaatsen. Wij wensen u een prachtige zomer in het mooie Zeeland.
Met zonnige groeten, Celine

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2022

Zeer vriendelijke mensen, prachtige kamer met zeelucht. Prima eten met genoeg variatie. Aldayr en Gweneline, bedankt voor de speciale diner wat jullie georganiseerd hebben voor ons.
Het hotel bevindt zich dichtbij het centrum van Kralendonk.
Een aanrader is de submarine. Deze bevindt zich in het centrum. Daarmee vaar je naar Klein Bonaire om het leven onderwater te bekijken.

Kamertip: Kamer 205 met zeezicht
Datum van verblijf: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank E5534IZrr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Celine van Meer, General Manager van Divi Flamingo Beach Resort & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2022

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat zijn wij trots om te lezen dat u zo heeft genoten van uw vakantie bij ons en wij zullen zeker uw bijzondere bedankje aan Gwendeline en Aldehier doorgeven.
Dank dat u de tijd genomen heeft om uw ervaring op te schrijven en wij hopen u snel weer eens te mogen verwelkomen!
Met gastvrije groet, Celine

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken