Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Rob Koster
Wamel, Nederland

Fantastische groene plek aan zee en prima sfeer!

Beoordeling van Captain Don's Habitat
5,0 van 5 bollen17 jan 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Fantastische groene plek aan zee en prima sfeer!

Afgelopen jaren verschillende locaties bezocht, Captain Don’s Habitat is favoriet. Rechtstreeks aan zee, kleinschalig, groen en met alle voorzieningen, geweldig restaurant, vriendelijke medewerkers en top service!
Datum van verblijf: januari 2024
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 247
€ 235
Geen aanbetaling vereist
  • Tripadvisor
    € 236
  • Priceline
  • Expedia.com
    € 236
0.1 km van Captain Don's Habitat
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 348
€ 320
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 321
  • Tripadvisor
    € 321
  • Priceline
1.0 km van Captain Don's Habitat
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 338
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 344
  • Agoda.com
    € 280
  • Priceline
4.2 km van Captain Don's Habitat
Gratis parkeren
Zwembad
View of Resort and Dive Boats from Ocean
€ 256
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 158
  • Priceline
  • Hotels.com
    € 256
3.4 km van Captain Don's Habitat
Gratis wifi
Gratis parkeren
Boat Diving with Buddy Dive Resort Bonaire
€ 421
€ 200
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 201
  • Priceline
  • Hotels.com
    € 201
0.2 km van Captain Don's Habitat
Gratis parkeren
Zwembad
€ 195
€ 175
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 195
  • Priceline
  • Hotels.com
    € 191
4.3 km van Captain Don's Habitat
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 127
  • Expedia.com
    € 133
  • Hotels.com
    € 110
  • Algotels
    € 133
6.3 km van Captain Don's Habitat
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 104
€ 101
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
  • StayForLong
    € 103
  • travelup.com
    € 104
4.5 km van Captain Don's Habitat
Gratis wifi
Gratis parkeren
Go to your Happy Price
  • Expedia.com
    € 145
  • ZenHotels.com
    € 134
  • Hotels.com
    € 145
0.9 km van Captain Don's Habitat
Gratis wifi
Gratis parkeren
Go to your Happy Price
  • Official Website
    € 156
  • Expedia.com
  • Booking.com
2.3 km van Captain Don's Habitat
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Kralendijk bekijken
Beoordelingen (677)
Beoordelingen filteren
677 resultaten
Waardering van reizigers
294
206
85
53
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
294
206
85
53
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 677 beoordelingen
Beoordeeld op 11 oktober 2023 via mobiele applicatie

bijna twee weken verbleven: prima ruime kamer, heerlijk ontbijt en fijne bediening. Leuk winkeltje en massagesalon. Heerlijk gegeten, op maandag bbq! Je zit fantastisch aan de zee en fijne bediening. Ga het gewoon proberen : super eiland met vriendelijke inwoners

Datum van verblijf: oktober 2023
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank albertv983
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 mei 2023

Fantastische stek! Alles bij de hand qua duiken. Nette habitat, vriendelijk personeel en adembenemend uitzicht tijdens ontbijt en diner. Hele mooie duiken met mijn 15 jarige zoon gemaakt vanaf de kant en vanaf de boot.

Datum van verblijf: april 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jacqueline v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 april 2023

10 dagen mogen verblijven in de nieuwste appartementen. Kamer 301. Deze staan om het zwembad heen en zijn schoon en voorzien van 230V, incl keuken en 2x queens bedden. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is Amerikaans gericht maar gewoon prima en met uitzicht op klein Bonaire. Gezellige Bar met mooie en lekkere cocktails. Winkeltje met duik en souvenir artikelen aanwezig. Ruime parkeergelegenheid en vervoer is wel een pre. Elke dag schone handdoeken en schoonmaak appartement. Bij je uitcheck is er een mogelijkheid om later op de dag nog te douchen voor je vertrek terug naar Nederland. Kost je niks. Captain Don's Habitat , zeker een aanrader.

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 91rogierr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 april 2023

Wij hadden een kamer met vol zeezicht. Fijne kamer. Met een heerlijk balkon. We misten wel een kooktoestelletje. Om een soepje ofzo op te warmen. Er was alleen een magnetron. Het restaurant ‘rum runners ‘ is erg aan te bevelen. Heel vriendelijk personeel. Kortom, aan te bevelen. We hebben een heerlijke vakantie gehad.

Kamertip: Wel een auto of scooter huren.
Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank ingriddQ1400GQ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 augustus 2022

Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie in Captain Don. Wij hadden een mooie bungalow gelegen achter de appartementen in een mooi aangelegde tuin. Huisje is van alles voorzien, prima airco en goede bedden. Lekker zwembad met uitzicht op zee. Badhanddoeken kun je elke dag schoon ophalen bij receptie. Prima schoonmaak. Gezellig restaurant Rum Runners waar je lekker kan ontbijten en eten en gezellige bar met lekkere cocktails, o.a. door lieve Jeanny die ze met liefde klaarmaakt. Op het eiland waren geen eieren te verkrijgen en wij kregen van de manager een doos eieren, superattent! Wij hebben genoten! Onze vakantie was compleet door de gezelligheid en goede service van lieve Emmy, ontzettend met haar gelachen! We LOVE BONAIRE😍.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank josevH9774AQ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken