Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Must do !!!

Dit is Bonaire op z'n spectaculairst. Weg uit de drukte van Kralendijk en met Theo alleen maar off ... meer lezen

Beoordeeld op 10 juni 2019
mon1159
,
Oirsbeek, Nederland
Spectaculaire eilandtour!

Was het rondrijden met een golfcar al een bijzondere gebeurtenis, de off road tour met Bonaire ... meer lezen

Beoordeeld op 20 mei 2019
SuusjeB
via mobiele applicatie
Lees alle 67 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Kralendijk
vanaf US$ 35,00
Meer info
vanaf US$ 30,00
Meer info
vanaf US$ 80,00
Meer info
Beoordelingen (67)
Beoordelingen filteren
67 resultaten
Waardering van reizigers
66
1
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
66
1
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 67 beoordelingen
Beoordeeld op 18 oktober 2018

We hebben een geweldige middag gehad met de Boanire Cruisers Off-road.. Door de modder vanwege het regenseizoen, dit maakte het geheel nog mooier.
Theo en Debbie doen er alles aan dat een ieder een perfecte middag zal beleven.De trip duurde ongeveer 3,5 uur en je komt op plekken waar met de auto moeilijk te komen is.
Een echte aanrader.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Christinev2121
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2018 via mobiele applicatie

Met 3 buggy’s vol hebben we de ruwe natuur van bonaire mogen meemaken! Met modder in je oren en neusgaten en helemaal kletsnat en vies terug gekomen, maar dat maakte allemaal niet uit omdat het zo ongelooflijke gaaf was! Lekker crossen met buggy’s door de modder heen. Dit is pas Bonaire ontdekken op een leuke manier met een top guide, Theo!

Datum van activiteit: oktober 2018
1  Bedank 608shannad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2018 via mobiele applicatie

Heel de dag rond gereden door de knuku’s van bonaire, af en toe een pit stop om de benen en de rug te strekken, en het blubber uit je neus te halen! Het was f***ing leuk! Goede guide die de weg wist en de leuke route pakten! Helemaal top!!!

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank dijkvanstan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2018 via mobiele applicatie

We gingen met 12 mannen en vrouwen met als gids Theo Bougie met 3 buggy’s de knuke in
Laatste dagen was er veel regen gevallen dus dat beloofde wel wat
Nou niks was te gek, complete modderbaden, mooie stukken van het eiland gezien waar je anders niet komt
Iedereen had lol, alles was tot in de puntjes geregeld.
Je moet dit mee gemaakt hebben
Succes verder en tot volgende keer

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank 101.164
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 maart 2018 via mobiele applicatie

Als je houd van avontuur,is dit iets wat gedaan MOET hebben!!!!Zooooohw gaaaaaf!Je komt op de mooiste plekken van Bonaire!(Onder zééér professionele begeleiding!)Tot in de puntjes verzorgd!EEN ECHTE AANRADER!

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Bianca H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken