Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Amsterdam Manor Beach Resort(Palm Beach/Eagle Beach)
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 296
US$ 272
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Brickell Bay Beach Club & Spa(Palm Beach/Eagle Beach)
Gratis annuleren tot 03/08
US$ 162
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Tropicana Aruba Resort & Casino(Palm Beach/Eagle Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 03/08
US$ 158
US$ 142
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Divi Aruba Phoenix Beach Resort(Palm Beach/Eagle Beach)
Gratis annuleren tot 29/07
US$ 512
US$ 437
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino(Palm Beach/Eagle Beach)
Gratis annuleren tot 29/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 402
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 488 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Bubali Bliss Studios(Palm Beach/Eagle Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 127
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 369
US$ 303
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Bucuti & Tara Beach Resort Aruba(Palm Beach/Eagle Beach)
US$ 395
US$ 350
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 20% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 20% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 435 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hyatt Regency Aruba Resort and Casino(Palm Beach/Eagle Beach)
US$ 508
US$ 463
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Ritz-Carlton, Aruba(Palm Beach/Eagle Beach)
US$ 752
US$ 625
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Aan het strand
  • Zwembad
Beoordelingen (292)
Beoordelingen filteren
292 resultaten
Waardering van reizigers
263
25
3
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
263
25
3
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 292 beoordelingen
22 oktober 2016 beoordeeld

Als je op Aruba wilt verblijven op een top locatie voor een goede prijs dan moet je hier naar toe! Palm beach is 10 minuten lopen. De eigenaren Ron en Rosemary zijn twee fantische mensen die zorgen dat je niets tekort komt! Altijd bereid om je te helpen en te voorzien van tips over het eiland. De studio is van alle gemakken voorzien. Voor onze kleine meid Eline hadden ze een babybedje staan en speciaal nog een knuffeltje gekocht. Wij komen zeker terug!! Ron en Rosemary nogmaals bedenkt!

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Erik B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ron C, Owner van Carinas Studio Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016

Het was zo'n plezier om jullie te zien als jong gezinnetje, Rosemary mist het oppassen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2016 beoordeeld

Wij verbleven ruim 2 weken bij Carinas, om onze dochter te bezoeken die op Aruba stage loopt, we hebben genoten. Qua ligging ideaal, op loopafstand van strand en winkeltjes en restaurantjes. Ron en Rosemary zijn een prima gastheer en -vrouw, willen alles voor je regelen! Ik zou zeker weer gaan naar Carinas!!

Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Elvbus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ron C, Owner van Carinas Studio Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 april 2016

Dank je Elvira & Peter, het was een genoegen om jullie bij ons zo te zien relaxen, met avondvullende BBQ's etc.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2016 beoordeeld

rustige locatie, 5 geweldige appartementen, appartement is van alle gemakken voorzien; aan alles gedacht snorkelspullen, strandhanddoeken en strandstoelen. ligging van het appartement is fijn, dichtbij strand, restaurants en winkelcentra. Huurauto kun je gemakkelijk bij het appartement kwijt.

Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
Bedank Peter v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ron C, Owner van Carinas Studio Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 april 2016
Google-vertaling

Thanks Peter, we're glad you enjoyed your stay and our island!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 januari 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben 10 dagen vakantie gevierd op Aruba en verbleven in dit heerlijke zeer kleinschalige appartementen complexje. De studio was keurig netjes en heerlijk schoon. Er ontbrak ons aan niets en binnen 10 min. rustig wandelen sta je op het prachtige strand van Palm Beach. In de nabije omgeving vind je heerlijke restaurants en mooie winkels. Fantastische prijskwaliteitsverhouding en een echte aanrader! Bedankt voor een heerlijk verblijf!!

Verbleef: december 2013, reisde met een partner
Bedank EstherHobie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2013 beoordeeld

Een warm ontvangst op de airport en de bungalow door de gastvrouw. We hadden een studio appartement geboekt en kregen zonder meerkosten en gevraagd te hebben een upgrade naar de bungalow. Bungalow is prachtig ingericht en voorzien van alle gemakken (tot de kleinste details), inclusief patio, hangmat, ruimte voor de huurauto, housekeeping en strandlakens. Buurt is veilig, rustig en op loopafstand naar het strand (10 min). Voor ons zoontje van 1,5 was ook gedacht, er was een kinderbed, muskietennet, kinderstoel en autostoel aanwezig. Gastheer heeft ons tevens goed bijgestaan met hulp daar waar we nodig hadden.
Kies je voor het verblijf in een appartement, dan kies je voor Carina's!

Kamertip: Alle kamers zijn goed gelegen, reis je met een gezin? kies dan absoluut voor de bungalow! Je bent voorzien van alle gemakken een hebt een zee aan ruimte. Je kunt er zelfs gasten ontvangen.
  • Verbleef: april 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Southmolle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken