Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.
We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ben je op zoek naar de laagste hotelprijzen? Dan ben je op de juiste plek. We controleren meer dan 200 websites voor je.

“Honeymoon” 5 van 5 bollen
Beoordeling van Bucuti & Tara Beach Resort Aruba

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 3 websites!
Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Beoordeeld als nr. 1 van 24 hotels in Palm Beach/Eagle Beach
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Platina
1 beoordeling
“Honeymoon”
5 van 5 bollen Beoordeeld op 5 december 2016 via mobiele applicatie

Super ervaring, 2de keer in dit hotel, een echte aanrader...
We werden wederom zeer vriendelijk ontvangen en dit keer hadden ze voor onze honeymoon zelfs een verrassingspakket op onze kamer gezet.
Iedereen in dit hotel is bemoeid om je te helpen met welke vraag je ook maar hebt.

Verbleef December, 2016, bezocht met een partner
Nuttig?
Bedank Patrick J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ewaldbiemans, Owner van Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, reageerde op deze beoordeling, 11 december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
One happy Honeymoon - we congratulate you once again - may you have a wonderful and everlasting honeymoon.
We hope you spread the word in Holland or Belgium - we are ready to serve you all at the Bucuti & Tara for a romantic getaway, an anniversary or a health and wellness program that is tailor-made for you!
we are ready to serve you !
Ewald Biemans
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling

4.195 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    3.574
    443
    108
    45
    25
Bekijk beoordelingen van
123
3.511
20
7
Overzicht waarderingen
  • Locatie
    5 van 5 bollen
  • Slaapkwaliteit
  • Kamers
  • Service
    5 van 5 bollen
  • Prijs/kwaliteit
  • Hygiëne
    5 van 5 bollen
Tips van reizigers helpen jou bij het kiezen van de perfecte kamer.   Kamertips (12)
Datum | Waardering
  • Eerst Deens
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Hongaars
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Noors
  • Eerst Portugees
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Eerst Zweeds
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Niveau bijdrager
12 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
4 van 5 bollen Beoordeeld op 8 november 2016 via mobiele applicatie

Prachtig domein met mooi rustig strand
Hier kom je helemaal tot rust
We hadden de ocean view kamer : groot , verzorgd alles op en aan
En dan het eten : gewoon telkens opnieuw subliem lekker en zeer verzorgd
Top adresje voor ons! We genoten ervan en hopen nog eens terug te gaan

Verbleef November, 2016, bezocht met een partner
Nuttig?
Bedank Veerle B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ewaldbiemans, Owner van Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, reageerde op deze beoordeling, 9 november 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
WE appreciate a great review !
All of us await your return and look forward to serving you even better.
Masha Danki,
ewaldbiemans
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niveau bijdrager
21 beoordelingen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 4 oktober 2016 via mobiele applicatie

We zijn naar dit hotel geweest op onze huwelijksreis, en dit hotel was perfect hiervoor.
Super ontvangst, super personeel, prachtig hagelwit strand, super blauwe zee, heerlijk ontbijt en goed restaurant voor 's middags en 's avonds. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Dus alles wat je nodig hebt voor een perfecte honeymoon.
Een echte aanrader!!!

Verbleef Oktober, 2016, bezocht met een partner
Nuttig?
Bedank Niels513
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ewaldbiemans, Owner van Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, reageerde op deze beoordeling, 5 oktober 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
Masha Danki, Bedankt Meneer Niels,
A continuous Honeymoon is our sincere wish. We thank you for choosing our resort as the venue to enjoy such a wonderful and joyous occasion and hope to serve you again in the future.
Tot Ziens,
Ewald Biemans
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Son en Breugel, Nederland
Niveau bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
4 van 5 bollen Beoordeeld op 21 juli 2016 via mobiele applicatie

Wij zijn hier geweest in april 2014 en 2015
Het is een van de beste hotels van Aruba , je moet wel van rust houden want verder wordt er 's-avond geen muziek avonden georganiseerd, kortom geen muziek
Het tweede jaar zijn we terug gegaan met onze beste vrienden , echter kregen we te horen dat er op heel het conplex inclusief het strand niet meer gerookt mocht worden , aangezien mijn vrouw op zijn tijd graag een sigaretje wil roken bij het eten en bij een glas wijn vonden wij dat dit te ver ging , als je dus niet rookt en houd van rust dan het een prima hotel

B.S uit Son

Verbleef Augustus, 2015, bezocht met een partner
Nuttig?
Bedank infoE6780WB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ewaldbiemans, Owner van Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, reageerde op deze beoordeling, 23 juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
Greetings from Sunny Aruba,
Thank you for your kind review on our resort and thank you for visiting a second time!
We are sorry to read that you were not aware that we banned smoking on premises except at 3 designated areas away from the main locations like the rooms and public areas. This was announce one year in advance and widely publishes on our website, newsletters ( including repeat guest) and all promotional material as well as all our operators and travel agents. Everyone was fully informed.
As to your comment about the lack of music - a comment we do not understand as there were no changes in that aspect over the last ten years. We offer limited entertainment in the form of Steel pan music from 5 to 7 pm and from 9-11pm both times during happy hours.
We are known for our peaceful setting and have learned that this and our romantic atmosphere is what our many repeaters cherish the most about our resort!
We are sorry that we disappointed you in this respect.
WE hope this does not detract you from returning to Aruba as there are some resorts that allow smoking on balconies and public areas and offer entertainment and activities and children and bingos and fashion shows during the day and evening.
Masha Danki!
Ewald Biemans
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
stekene
Niveau bijdrager
29 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 12 juli 2016

De Bucuti is een subliem hotel ! Het is een Adults only hotel met oog voor service. De kamers zijn mooi maar niet spectaculair, de badkamer is dringend aan renovatie toe. Er zijn al gerenoveerde kamers en daar is de badkamer TOP !
Er is een TOP restaurant : De Carte Blanche : hier moet je maanden op voorhand je tafel reserveren ! Het ligt op het mooiste strand van Aruba. Een echte aanrader !

Kamertip: Vraag een gerenoveerde kamer. Kamer 239 is gerenoveerd en heeft een spectaculair zicht !
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef Juni, 2016, bezocht met een partner
    • 5 van 5 bollen
      Locatie
    • 5 van 5 bollen
      Hygiëne
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
1 Bedank katrienderudder
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ewaldbiemans, Owner van Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, reageerde op deze beoordeling, 14 juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
Bedankt - Masha Danki - Thank you Mrs Katrioenderudder.
We appreciate your short and concise review calling us a sublime resort! And yes the Suites and bathrooms in our Tara Wing will be totally redone next May and June 2017!
We hope to serve you again - To Ziens!
Ewald Biemans
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niveau bijdrager
15 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 14 mei 2016 via mobiele applicatie

Wat hebben we genoten van ons verblijf bij Bucuti & Tara. Van de hartelijke ontvangst door een delegatie van het personeel met een glas champagne tot aan ons vertrek tien dagen later.
Bucuti & Tara is ruim van opzet. Voor iedereen is er een ruime plek op het strand, dus geen handdoekenrace 's morgens (waar wij overigens nooit aan meedoen).
Het personeel is uiterst vriendelijk, behulpzaam en vrolijk.
Ontbijt, lunch en diner in hun restaurant Elements is fantastisch.
We waren er met het hele gezin en er is niet één gerecht voorbijgekomen wat één van ons tegenviel. Af en toe aten we 's avonds elders maar de meeste keren bij Elements want dat won de vergelijking iedere keer weer.
Kamers waren ruim, mooi, schoon en compleet.
Je kan aangegeven mee te willen werken aan een "groen Bucuti & Tara". Dan wordt linnengoed iets minder vaak verschoond maar nog steeds vaak genoeg en ze stellen bidons beschikbaar ter voorkoming van veel plastic afval. Goed initiatief !!
Vanuit de bar wordt er bediend op het strand, emmers ijs houden de drankjes koel. Alles wordt in het werk gesteld om het je naar de zin te maken.
Bucuti & Tara we'll be back !!

Verbleef Mei, 2016, bezocht met familie
Nuttig?
Bedank eborsten63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ewaldbiemans, Owner van Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, reageerde op deze beoordeling, 16 mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
Bedankt, Masha Danki for your very nice compliments. We are so glad you enjoyed the environmental conservation initiatives and the services provided by our staff.
We hope to serve you again - Tot Ziens!
Ewald Biemans
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brasschaat, België
Niveau bijdrager
11 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 14 mei 2016

In één woord: SUPER.
Zo goed in al zijn facetten, dat je je regelmatig afvraagt: "Is dit werkelijkheid of is dit een droom?" ook mede door de prachtige omgeving natuurlijk, maar vooral ook door het geweldig sympathieke personeel.
Enkele voorbeelden: spontaan werden er gekoelde handdoekjes op het strand gebracht, er werd gekoeld exotisch fruit naar je strandzetel gebracht etc... en alles gratis.
Het personeel is uitermate vriendelijk en gedienstig. De restaurants zijn zeer goed en leveren hoge kwaliteit. De accommodatie is compleet met koffiezet, mini bar, extra luchtbehandeling apparatuur etc.. De kamers zijn uitmuntend, de bedden geven een zalige nachtrust en de hygiëne is van topniveau... altijd en overal.
Zij verdienen met gemak 5 sterren. Een verblijf om nooit te vergeten.

Kamertip: Alle kamers zijn prachtig. Koffiezet en minibar, extra luchtbehandeling, kortom ALLE comfort aanwezi ...
Bekijk meer kamertips
Eco-kenmerken: Enorme eco-inspanningen en initiatieven: bijvoorbeeld een gratis inbox drinkbus per persoon om het gebruik van plastic te vermijden (niet verplicht, wel aangeraden).
  • Verbleef Maart, 2016, bezocht met een partner
    • 5 van 5 bollen
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Hygiëne
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank johanhoefnageld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ewaldbiemans, Owner van Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, reageerde op deze beoordeling, 16 mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
Bedankt - Masha Danki!
We are so happy to read that you had to check to see if you were dreaming or if this was reality - in other words a dream come through! These words speak volumes !
We hope to serve you again some time....
Tot Ziens - te Aworo,
Ewald Biemans
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Palm Beach/Eagle Beach in overweging
op 5.0 km afstand
The Ritz-Carlton, Aruba
The Ritz-Carlton, Aruba
nr. 11 van 24 in Palm Beach/Eagle Beach
4.5 van 5 bollen 1.480 beoordelingen
op 4.8 km afstand
Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino
Aruba Marriott Resort & Stellari ...
nr. 9 van 24 in Palm Beach/Eagle Beach
4.5 van 5 bollen 5.411 beoordelingen
op 1.1 km afstand
Manchebo Beach Resort & Spa
Manchebo Beach Resort & Spa
nr. 3 van 24 in Palm Beach/Eagle Beach
4.5 van 5 bollen 2.253 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 4.2 km afstand
Holiday Inn Resort Aruba - Beach Resort & Casino
Holiday Inn Resort Aruba - Beach ...
nr. 15 van 24 in Palm Beach/Eagle Beach
4.5 van 5 bollen 2.650 beoordelingen
op 1.6 km afstand
Amsterdam Manor Beach Resort
Amsterdam Manor Beach Resort
nr. 5 van 24 in Palm Beach/Eagle Beach
4.5 van 5 bollen 2.080 beoordelingen
op 3.6 km afstand
Renaissance Aruba Resort & Casino
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Bucuti & Tara Beach Resort Aruba geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Bucuti & Tara Beach Resort Aruba

Gelegenheid: Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Adres: L.G. Smith Boulevard 55 B | Eagle Beach Aruba, Palm Beach/Eagle Beach 00000, Aruba
Telefoonnummer:
Locatie: Caraïben > Aruba > Palm Beach/Eagle Beach
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Fitnesscentrum/sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kitchenette Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 1 beste resorthotel in Palm Beach/Eagle Beach
Nr. 1 romantisch hotel in Palm Beach/Eagle Beach
Nr. 1 luxe hotel in Palm Beach/Eagle Beach
Nr. 1 hotel aan het strand in Palm Beach/Eagle Beach
Nr. 2 familiehotel in Palm Beach/Eagle Beach
Nr. 4 zakenhotel in Palm Beach/Eagle Beach
Prijsklasse (per nacht): € 321 - € 695
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Bucuti & Tara Beach Resort Aruba 4*
Aantal kamers: 104
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Hotels.com, Expedia en Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij Bucuti & Tara Beach Resort Aruba met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Bucuti & Tara Beach Resorts Aruba Hotel Palm/Eagle Beach
Bucuti And Tara Beach Resorts Aruba
Bucuti Beach Hotel
Golden Tulip Palm Eagle Beach
Golden Tulip Oranjestad
Aruba Bucuti Resort
Bucuti Beach Resort Aruba

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding