Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten! Zeker een aanrader ☆”
Beoordeling van Papillon Restaurant

Papillon Restaurant
Een tafel reserveren
2
zo 21-7
20:00
Geclassificeerd als nr. 21 van 203 Restaurants in Palm Beach/Eagle Beach
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 36
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
10 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Achter de "I ♡ Aruba" verscholen ligt dit sfeervolle restaurant. Wij hebben hier heerlijk gegeten! De super vriendelijke ober Roy heeft ons erg goed geholpen; we lieten hem eerst zijn hele verhaal in het Engels houden om vervolgens in het Nederlands te bestellen.. nogmaals sorry

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Marjolein B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.525)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.525 beoordelingen

22 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben heerlijk gegeten bij Papillon, geweldige service en vriendelijk personeel. Ook een perfecte locatie als u nog uit wilt gaan. Wij komen zeker vaker terug!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank AnnemiekB45
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie uitgebreide kaart op de Franse leest geschoeid.
Lobster Bisque was top, duo van Tuna heerlijk.
Lamsrack goed rosé gegaard.
Mooie wijnkaart en prima bediening van Nomi.
Kortom, prima adresje op de High rise met een goede prijs kwaliteit verhouding

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank joffer1971
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag op Dia di Bandera met z’n zessen voortreffelijk gegeten bij Papillon. Goede tips & service van Nomi.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank yvon1972
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel goed eten en vriendelijk personeel! Er zijn ook vagatarische gerechten. Ik heb hier heerlijk gegeten mijn mijn ouders en vriend.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank leontineS992
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maud V, Guest Relations Manager van Papillon Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 februari 2019

Beste Leontine,

bedankt voor je lieve woorden. We hebben erg genoten van jullie bezoek.

Bij Papillon kan je, naast vlees en vis, ook heerlijk vegetarisch en veganistisch eten.

Check onze webpagina voor de vegetarische gerechten (papillonaruba.com). Neem gerust contact op voor ons veganistische menu.

We hopen jullie snel weer te zien bij Papillon!

vriendelijke groeten,


het hele team van Papillon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Papillon Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Palm Beach/Eagle Beach, Aruba
 

In Papillon Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding