25 personen bekijken dit hotel
Orbitz.comUS$ 422
ZenHotels.comUS$ 421
Vio.comUS$ 422
Beoordeeld op 23 januari 2022

We hebben met onze 2 kinderen van 8 en 5 genoten van ons verblijf in Boardwalk. Wat een prachtige huisjes in een prachtige tuin en dat op 5 min. loopafstand van Palm Beach. Zelfs op het strand vind je dezelfde perfecte service als in het resort, zoals uitstekende WiFi. Gastvrijheid bij receptie was super! Het is een oord van rust en een lust voor het oog in vergelijking met de grote massahotels die Aruba voornamelijk kent. Niet goedkoop, maar het geld wel dubbel en dwars waard.

Datum van verblijf: januari 2022
Shari Sield, Marketing van Boardwalk Boutique Hotel Aruba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 januari 2022

Beste ybrasp2022,

Wat heerlijk te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie verblijf bij Boardwalk.

Hartelijk dank voor deze mooie complimenten en we hopen jullie in de toekomst terug te mogen verwelkomen!

Zonnige groet,

Beoordeeld op 13 oktober 2021

Ondertussen al 3 keer in dit mooie hotel mogen verblijven. De ontvangst is super met een glas champagne en de kamer is iedere keer weer even mooi en voorzien van alles wat je nodig hebt.
van strijkijzer tot koelbox om mee te nemen naar het strand, alles is aanwezig.

De bedden slapen heerlijk en verder heb je enorm veel ruimte in je eigen ''huisje''.
Iedere ochtend wordt er keurig schoongemaakt en staat er weer nieuwe ijsthee in de koelkast. Daarnaast is het hotel omgeving door enorm veel planten waardoor je echt de tropische sfeer ervaart.

Kortom, wil je naar Aruba en ben je op zoek naar een hotel wat je echt in de Arubaanse sfeer brengt? Kies dan voor Boardwalk!

Datum van verblijf: september 2021
Shari Sield, Marketing van Boardwalk Boutique Hotel Aruba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2021

Masha danki Hilbert! Lovely that we were able to welcome you for the 3rd time again. Thank you so much for your wonderful review and for making the time to share this feedback on your recent stay.

We are so pleased to hear you enjoyed our boutique hotel and can't wait for your return visit to Aruba!

Sunny greetings,

Shari Sield
Sales & Marketing Manager

Beoordeeld op 30 juli 2021 via mobiele applicatie

Alles klopt aan deze Boutique Hotel. Een plek op Aruba waar ze puntjes op de i zetten. Je komt letterlijk niks te kort. Je hebt zelfs een strijkijzer op je kamer. Personeel heel vriendelijk, poetsjuffrouw heel nauwkeurig. Gezellig zwembad en mooi kneus strand tussen 2 hotels.

Datum van verblijf: juli 2021
Shari Sield, Marketing van Boardwalk Boutique Hotel Aruba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2021

Beste Kmaciorowski,

Hartelijk dank voor deze prachtige feedback. We zijn blij te lezen dat alles naar wens was en je ons strand mooi en knus vond.

We hopen je in de toekomst nog eens terug te mogen verwelkomen!

Zonnige groet,

Beoordeeld op 25 mei 2021 via mobiele applicatie

Ons verblijf bij Boardwalk was echt fantastisch. De omgeving en de tuin is simpelweg perfect, rustig en met zorg bijgehouden. Personeel zowel van schoonmaak tot aan de tuinmannen tot aan de frontdesk, iedereen was super aardig en behulpzaam. Zwembaden zeer schoon, en corona maatregelen super geregeld. Front desk is erg behulpzaam en heeft veel dingen voor ons geregeld; meerdere huurauto’s, handdoeken, strandstoelen, taxi’s etc. Niks was te gek. Het eigen strand op palm beach is ook erg mooi en op 5 minuten loopafstand. Alle faciliteiten zoals food delivery, strandbedjes reserveren zijn netjes te regelen via een goedwerkende web app.

De resorts en stranden zijn op loopafstand dus de drukte kun je gewoon opzoeken.

Wij zijn nu al aan het plannen om in 2022 bij Boardwalk terug te komen!

Datum van verblijf: april 2021
Ghislaine van der Veen, Marketing van Boardwalk Boutique Hotel Aruba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2021

Wow Mattijs! What a wonderful review, you are making us blush... We are thrilled to hear our hotel and staff exceeded your expectations and it truly makes us so happy to hear we made a positive impact on your vacation in Aruba.

We will make sure to pass on your kind words to our Front Desk team, they will be happy to hear about your experience!

Thank you for your very kind words and wonderful review; we hope to welcome you back in 2022!

Sunny greetings,

Beoordeeld op 5 mei 2021 via mobiele applicatie

De hele wereld gezien, maar dit heeft ons echt verrast. Aruba is best wel commercieel ingesteld en daar tussenin ligt een klein paradijs genaamd boardwalk. Tot in detail klopt het. De huisjes zijn af en met smaak ingericht. De tuin is onwijs mooi. Het zwembad (waar wij normaal nooit bij liggen) is zo rustgevend met alle zitjes, palmbomen en kussens. En dan als kroon op het geheel: Eduardo. Ontbijt en lunch van hun zijn goddelijk. Vegan (wij zijn niet vegan, maar staan er zeker voor open) en oprecht lekkerder dan het beste ontbijt dat ik ooit op heb. Wat een feest iedere ochtend. Smoothie en koffie erbij. Geweldig. Complimenten aan jullie allemaal!

Datum van verblijf: mei 2021
Shari Sield, Marketing van Boardwalk Boutique Hotel Aruba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2021

Masha Danki! Ontzettend bedankt voor deze mooie feedback. Wat fijn om te horen dat jullie verblijf naar wens was en boven verwachting. We zullen de complimenten zeker door geven en verwelkomen jullie graag nog eens in de toekomst!

Zonnige groetjes,

Shari Sield