22 personen bekijken dit hotel
Official Hotel Site
TravelocityUS$ 501
Vio.comUS$ 523
Beoordeeld op 5 mei 2021 via mobiele applicatie

De hele wereld gezien, maar dit heeft ons echt verrast. Aruba is best wel commercieel ingesteld en daar tussenin ligt een klein paradijs genaamd boardwalk. Tot in detail klopt het. De huisjes zijn af en met smaak ingericht. De tuin is onwijs mooi. Het zwembad (waar wij normaal nooit bij liggen) is zo rustgevend met alle zitjes, palmbomen en kussens. En dan als kroon op het geheel: Eduardo. Ontbijt en lunch van hun zijn goddelijk. Vegan (wij zijn niet vegan, maar staan er zeker voor open) en oprecht lekkerder dan het beste ontbijt dat ik ooit op heb. Wat een feest iedere ochtend. Smoothie en koffie erbij. Geweldig. Complimenten aan jullie allemaal!

Datum van verblijf: mei 2021
Shari Sield, Marketing van Boardwalk Boutique Hotel Aruba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2021

Masha Danki! Ontzettend bedankt voor deze mooie feedback. Wat fijn om te horen dat jullie verblijf naar wens was en boven verwachting. We zullen de complimenten zeker door geven en verwelkomen jullie graag nog eens in de toekomst!

Zonnige groetjes,

Shari Sield
Marketing Manager

Beoordeeld op 15 maart 2021

wij hadden een super verblijf gehad, alles was goed geregeld de casita's zijn heel mooi en goed onderhouden het was een eer om met jullie te mogen samenwerken! De medewerkers zijn heel vriendelijk en willen je met alles helpen, al met al een top verblijf!

Datum van verblijf: maart 2021
Beoordeeld op 7 januari 2021

uitstekend! prachtig hotel , vriendelijk personeel, schone kamers.
Gezellig; gereserveerde plekken op het strand. Advies van het personeel inzake excursies en restaurants. Voor Vegan gasten is restaurant EDUARDO aan te raden

Datum van verblijf: december 2020
Beoordeeld op 30 december 2020

Een kleinschalig hotel in een mooie omgeving. Aardige medewerkers. Kamer schoon, lekker bed, heerlijke regendouche en toiletartikelen van Aruba Aloe en zelfs een koelbox. Reuze handig voor een dagje strand. Klein minpuntje: de aardige schoonmakers vergaten vaak handdoeken en toilet papier aan te vullen. Kreeg alles met een glimlach geleverd.

Datum van verblijf: december 2020
Beoordeeld op 23 juli 2020 via mobiele applicatie

Wij zijn fan van de 'Boardwalk' wat een paradijs. Onze ruime, kleurrijke one-bedroom casita was zeer schoon, heel smaakvol ingericht (zoals op de foto's) en had een heerlijk groot bed en een fijne ruime douche. Het Boardwalk privé strand, met vrij te gebruiken strandbedden, ligt op steenworp afstand. De ontbijtjes van Eduardo's zijn ook echt een feestje.

Datum van verblijf: juli 2020