14 personen bekijken dit hotel
TravelocityUS$ 402
Trip.comUS$ 367
Orbitz.comUS$ 402
Beoordeeld op 28 december 2022

De locatie is prachtig en ons huisje was schoon en gezellig . Alleen het bed was verschrikkelijk. Als mijn man draaide ging ik mee . Dus je werd elke nacht veel vaak wakker.het personeel was vriendelijk

Datum van verblijf: december 2022
Sales Marketing, Marketing van Amsterdam Manor Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2022

Bedankt voor je review. We zijn blij dat je een leuke vakantie heb gehad bij ons. Jouw commentaar over het bed is doorgestuurd naar onze management team.

Beoordeeld op 8 februari 2022

Prachtige locatie, super personeel, en een prachtige studio. Die zeer netjes wordt onderhouden en schoongemaakt. Jullie mogen trots zijn op zulk personeel. Zo hard werken ze. En zo lief en enthousiast. I love Aruba.

Datum van verblijf: februari 2022
Amsterdam Manor Beach Resort Aruba, Marketing van Amsterdam Manor Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 februari 2022

Beste D6589CPvanessav,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een recensie te schrijven. We zijn blij te lezen dat de locatie mooi was, ons personeel vriendelijk en attent, en de studio mooi netjes schoongemaakt en onderhouden. We waarderen de geweldige opmerkingen over ons personeel enorm! Ze zijn inderdaad de beste en doen altijd hun best om uitzonderlijke service te bieden. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen op het One Happy Island en in Amsterdam Manor Beach Resort.

Zonnige groetjes,

Beoordeeld op 18 maart 2020

Wij hebben een fijn verblijf gehad bij Amsterdam Manor Beach Resort. Hele fijne bedden, goede schoonmaakservice, heerlijk ontbijt en diner genoten, lieve en sociale medewerkers en een geweldig strand voor de deur niet te vergeten. Wij hebben genoten tot en met!

Datum van verblijf: maart 2020
AmsterdamManor, Manager van Amsterdam Manor Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 maart 2020

Beste Marijn4962, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! We zijn blij om te lezen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad en dat jullie genoten hebben tot en met. Bedankt voor je vriendelijke woorden en we hopen jullie weer te verwelkomen op ons One Happy Island!

Beoordeeld op 22 november 2019

Het Amsterdam Manor is een heerlijk hotel, slechts door een weg gescheiden van het mooie Eagle beach met gratis ligbedden en handdoeken service. Het passion on the beach restaurant vonden wij tegenvallen. Hebben er alleen geluncht maar durfden het diner niet aan hoewel de setting fantastisch is met tafels op het strand. Tijdens de lunch bestelden wij een hamburger en kipsaté. Hamburger was enorm smakeloos zonder sausje of iets en kipsaté was droog met slechts een lepeltje sate en taaie kroepoek. Bij navraag kreeg ik nieuwe kroepoek maar koude sate saus. Jammer. De cocktails vond ik ronduit slecht wat toch jammer is. De meeste medewerkers aan het strand zijn super aardig maar sommigen het tegenovergestelde. Tijdens ons verblijf vond er een renovatie plaats aan het zwembad. Dat vonden wij jammer hoewel wij begrijpen dat een renovatie eens uitgevoerd moet worden en dat het nooit uitkomt voor de gasten. Wij hadden de studio van 31 m2 op de begane grond vlakbij het zwembad. De kamer was echt van alle gemakken voorzien, niets op aan te merken. Al met al een fijn verblijf. Wij raden aan de kwaliteit van het eten en de klantvriendelijk van het personeel aan het strand nog eens te reviewen.

Datum van verblijf: november 2019
AmsterdamManor, Manager van Amsterdam Manor Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2019

Beste Esther Willemien, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We zijn blij om te zien dat je een super verblijf hebt gehad en dat de kamer aan je verwachtingen voldeed. We waarderen uw gedetailleerde constructieve feedback over de lunch en het strandpersoneel, het helpt ons onze services te verbeteren. Bedankt voor uw opmerkingen en we hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 8 november 2019

Super hotel hele mooie suite, sfeer is een beetje oud Hollands in combinatie met Caribisch. groot bed, wel wat krakerig, douche is heerlijk alleen het ontbreken van een douche deur geeft een hoop water in de badkamer.
Ruime luxe uitziende accommodatie

Datum van verblijf: november 2019
AmsterdamManor, Manager van Amsterdam Manor Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 november 2019

Dear johankrabbel,

Thank you for taking the time to review us! We are delighted to hear that you had a great stay and that you liked the quiet atmosphere and our beautiful suite.
We look forward to you returning and thank you for the review!