Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Stephanie Carme... V
Almere, Nederland

prima!

5,0 van 5 bollen20 jun 2016 beoordeeld
Heel mooi hotel! Prima gezeten voor een aantal dagen. wel afgelegen van de stad. 's avonds niet veel te doen, Waardoor je wel afhankelijk bent van OV dan wel zelf vervoer moet hebben om wat te kunnen doen. Ontbijt is netjes en uitgebreid.
Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Bezocht voor zaken
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ArubaMarriottResort, General Manager van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 23 jun 2016
Dear Stephanie -

Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen u te mogen verwelkomen.

Groetjes,

Hotel Manager
Leslie Prea
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 741
Gratis aanmelden voor lage prijs
  • StayForLong
  • Expedia.com
  • Hotels.com
1.0 km van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 462
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 466
  • Algotels
    € 275
  • Hotels.com
    € 462
0.6 km van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 973
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 1.011
  • travelup.com
    € 880
  • Hotels.com
    € 973
1.2 km van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino
Zwembad
Aan het strand
€ 579
Volledig restitueerbaar
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 579
  • Booking.com
    € 562
  • travelup.com
    € 592
1.4 km van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 377
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 351
  • travelup.com
    € 323
  • Hotels.com
    € 351
3.2 km van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 529
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 530
  • ZenHotels.com
    € 529
  • Vio.com
    € 529
0.2 km van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 544
Volledig restitueerbaar
Word beloond met One Key
  • Expedia.com
    € 544
  • Priceline
    € 544
  • Booking.com
    € 544
2.4 km van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 724
Geen aanbetaling vereist
10% voor leden van RIU Class
  • StayForLong
  • Expedia.com
  • Hotels.com
1.8 km van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 201
  • travelup.com
    € 278
  • Vio.com
    € 175
  • ZenHotels.com
    € 310
3.5 km van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino
Gratis parkeren
Zwembad
€ 284
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 271
  • Vio.com
    € 182
  • Hotels.com
    € 283
1.2 km van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Palm Beach/Eagle Beach bekijken
Beoordelingen (8.029)
Beoordelingen filteren
8.029 resultaten
Waardering van reizigers
5.346
1.845
482
220
136
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.346
1.845
482
220
136
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 8.029 beoordelingen
Beoordeeld op 10 februari 2016

Voor de derde maal op vakantie in dit fantastische hotel in nov 2015.
Het was voor ons thuiskomen. Wederom was het personeel top.
Met grote dank aan Beverly en zeker aan Paul vd frontdesk.
Mede doordat de reisorganisatie het danig liet afweten, heeft Paul alles voor ons geregeld.
We hadden een prachtige kamer met fantastisch uitzicht op het rustige zwembad met palmen , strand en zee. Alles goed verzorgd.

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank vdBroek-Versteeg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ArubaMarriottResort, General Manager van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2016
Google-vertaling

Dear Guest -

I am really happy to read that you had a fantastic stay with us and that Beverly and Paul made sure you were well taken care of. We look forward to seeing you again soon.

Warm Regards,

Tom Calame
Complex General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 december 2015

Ik heb een cursus voor de politie gegeven van 12 tot 15 november 2015 in het Marriott. Het was een hele goede plek en ook de voorzieningen waren goed. Tijdens deze dagen werden we ondersteund door Maria Elena. Zij heeft dat voortreffelijk gedaan. Complimenten voor haar. Alleen al voor haar goede steun zou ik daar terugkomen.

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hans W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ArubaMarriottResort, General Manager van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 januari 2016
Google-vertaling

Dear Hans -

Thank you for your review. We are glad to read that you had a great time with us and we look forward to seeing you again soon.

Warm Regards,

Tom Calame
Complex General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 november 2015

Wanneer je 690 euro per nacht mag betalen voor een tradewinds kamer met toegang tot de lounge en een eigen deel op het strand dan verwacht je toch wat.
We hebben wel gekregen wat men beschreven had maar daar houdt het dan ook bij op.
Het was een kamer op de hoogste etage, ja er was een lounge ( vrij sfeerloos, meer een decadente eetschuur ) en ja er was een apart stuk op het strand.
Behalve dat je daar een flesje water krijgt en elders niet heb ik geen verschil ervaren.
Het hotel zelf straalt geen vakantiegevoel uit.
Ons ontbijt was redelijk maar niet spectaculair, lunch ok, de snack alleen chips en avonds een klein assortiment van wat het hotel te bieden had.
Ik heb er tijdens mijn verblijf gewoon mooiere hotels gezien en zou dit hotel niet meer kiezen.

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Vincentk1978
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ArubaMarriottResort, General Manager van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2015
Google-vertaling

Dear Guest -

Thank you for your review. We would kindly like to apologize for the inconvenience of your experience. Our primary focus is to provide all of our guests with excellent customer service. Thank you for the feedback you have provided us with. We hope to see you again as we continue to enhance our experiences.

Warm Regards,

Tom Calame
Complex General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2015

Hebe r 1 nacht overnacht, maar was prettig. niet veel bijzonders. kamer was schoon en was prettig gelegen. receptionisten zeer vriendelijk, en welkomsdrankej was heerlijk.

locatie is niet zo gunstig, daar ik 's avonds niet veel te doen had en graag naar de stad wilde.

Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Stephanie Carme... V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ArubaMarriottResort, General Manager van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2015

Lieve Stephanie -

Dank u voor uw beoordeling. We zijn blij dat u een leuke tijd had tijdens uw verblijf bij ons. Bedankt voor de feedback die je ons hebt voorzien. Wij hopen u weer te zien in de toekomst.

Groetjes,

Tom Calame
Complex General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2015

Uitstekende service, iedereen is even vriendelijk in het hotel.
De kamers zijn prachtig, heerlijke bedden.
Het ontbijt is duur maar heel erg uitgebreid!

Alleen het krijgen van een parasol is lastig maar voldoende bedjes beschikbaar, zowel op het strand als bij het zwembad.

Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Snoepie79
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ArubaMarriottResort, General Manager van Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2015
Google-vertaling

Dear Guest -

Thank you for your review. We are really glad to read that you had an amazing time with us during your stay and we look forward to seeing you again in the future.

Warm Regards,

Tom Calame
Complex General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken