Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nog steeds fantastic ”
Beoordeling van Yemanja Woodfired Grill

Yemanja Woodfired Grill
Geclassificeerd als nr. 9 van 267 Restaurants in Oranjestad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 50
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden, Lokale keuken, Grote groepen, Romantisch
Dineropties: Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
4 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Duur!!! Maar zo lekker
Uniek concept fantastisch heerlijk gezellig maar ik blijf erbij dat alles veel te duur is op het eiland

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Ralph M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.683)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.685 beoordelingen

30 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een niet al te gewone kaart met veel verrassend combinaties. Niet vreemd, gewoon goed en lekker. Zeer vriendelijke en vrolijke bediening. Correct geprijsd...de juiste prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank ddn2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed aangeschreven, neem je portemonnee mee!! Entourage super. Personeel super vriendelijk. Alles mogelijk . Omdat alles erg aan de prijs is( tussen 32 en 42 Dollar PP) , werd de keus iets meer ingewikkeld. We hebben gekozen voor pork, op een bedje van groentes. Heerlijk, meer als genoeg .Qua eten en gezelligheid kan je hier komen, wel erg duur.
In de avond is parkeren in Oranjestad mogelijk met je auto. Of je gaat met de bus( tussen 2 en 3 Dollar, per rit, per persoon, elke 20 minuten).Ze rijden ook in kleine witte busjes, let op bus naam bij voorraam) er rijden ook taxi’s, zijn duurder.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank marjablom12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend restaurant. Hadden niet gereserveerd, maar konden na 45 min.toch een tafel krijgen. Wachten was zeer de moeite waard. Bediening was zeer goed en de gerechten uitstekend. We hadden een salade gevolgd door tonijn en zalm. Aanrader.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank JWFCHM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2019 beoordeeld

Al jarenlang is dit één van mijn favoriete restaurants op het eiland. Het is goed om te zien dat ze de setting en de kwaliteit nog steeds goed hebben kunnen bewaren, maar dat de menukaart inmiddels wel is aangepast naar deze tijd. Als je vegetariër bent en toch uitgebreid uit eten wilt, dan ga je het hier geweldig vinden. Maar, carnivoren vrees niet, ze weten erg goed wat ze doen met hun vlees en hun woodfired grill. De bediening was professioneel en attent, de wijnen zijn ook erg goed. Ondanks dat je midden in het centrum zit merk je hier niks van omdat ze zo'n leuke tuin/terras hebben om te zitten. Als je op Aruba bent, sla deze dan zeker niet over!

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Manuela C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Yemanja Woodfired Grill bekeken, bekeken ook

 

In Yemanja Woodfired Grill geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding