Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie Stek uit de drukte”
Beoordeling van The West Deck

The West Deck
Geclassificeerd als nr. 19 van 267 Restaurants in Oranjestad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 13
Keukens: Caraïben, Vis en zeevruchten, Bar, Grill
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
28 april 2019 beoordeeld

Prima plek aan zee met snelle en vriendelijke lokale bediening.
We waren hier voor een lunch en hadden het laatste tafeltje.
Ruime kaart met zeer smakelijke gerechten uit de lokale keuken.
We waren er voor het eerst maar komen zeker terug.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ton H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.567)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 2.567 beoordelingen

25 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De Governors beach salade is goddelijk. Rijk gevuld en vers. Leuk uitzicht en aardige bediening. Super.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Konya17-10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Je kan binnen en buiten zitten, we kozen voor buiten. Erg leuke sfeer met lichtjes in de bomen en langs de tuin. In het midden een grote dividivi boom, waar je voorzichtig langs moet lopen als je wat langer bent :(.
Leuke kelner die je advies geeft wat er allemaal te eten is.
We kozen voor de aperatiefjes. Meer dan zat achteraf. De Mahdi Mahdi vos was gegrild en erg goed. Met Johnny cakes en gebakken banaan. Erg goed allemaal. De rijst op Arubaanse basis leek een beetje op de rijstpap van mn oma :)
Ook de gegrilde vleessoorten waren erg lekker.
De jerk checken was erg pittig .
Wel goed van smaak.
Prijs viel voor Arubaanse begrippen mee. Kortom een aanrader.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Rob v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De laatste avond dat vrienden op bezoek waren hier gegeten. Heerlijke cocktails en erg lekker gegeten. We hadden een selectie van de kleinere gerechten. Allemaal even goed.
We zaten in de sfeervol verlichte tuin.
Onze over francisco was heel goed, attent en grappig.
Een heerlijke avond gehad.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank ndwaua
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2019 beoordeeld

Leuk concept met kleine gerechten. Heerlijk gegeten voor een heel goede prijs. Gezellige atmosfeer en heel vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank casawinters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In The West Deck geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding