WAT EEN HEERLIJK RESORT!! We hebben super vriendelijk en persoonlijk ontvangen. Ze kenden onze naam (ondanks eerste bezoek) en de details van onze reservering. Waar maak je dat nog mee?
Het resort wordt flink vernieuwd. Wij hadden ook gerenoveerde kamer en deze was prachtig. Uitstekend bed en bedlinnen, badkamer luxe en kleuren en sfeer... prima!
Het zwembad is lekker groot en veel bedjes beschikbaar. Ook een bar aanwezig en leuke muziek. En natuurlijk direct naast het zwembad het strand. Ook daar voldoende ligbedjes en lekkere baai met rustige zee.
Ontbijt is buffet en prima voor elkaar. Tevens vanaf kaart extra's te bestellen.
En als gast mag je naar hun eiland met de (iedere 15 minuten) gratis shuttle. En bij aankomst valt je mond open. Prachtig afgewerkt en luxe sfeer. De cabana's zijn zo mooi en je voelt je de koning. Ook de 'normale' bedjes zijn perfect. Goed restaurant aanwezig en voorzieningen. Je vermaakt je op dit eiland de hele dag en is unieke ervaring. Ook lopen hier flamingo's en zeker voor de kids die hun mogen eten geven was dit onvergetelijke ervaring.
Heel goed hotel op Aruba en van harte aan te bevelen!Meer
- Gratis parkeren
- Zwembad