Mijn vriendin en ik hebben super erg genoten van dit hotel en de all inclusive package. Er zijn overheerlijke gerechten te vinden bij Fresco, Solé, Papagayo, Mangrove en LG Smith restaurant.
Ook hebben al deze plekken ook lekkere cocktails en andere dranken in aanbieding. De service bij elk genoemde restaurant en het personeel van het hotel is uitmuntend! Hierbij wat namen als u het geluk heeft geholpen te worden door deze fantastische mensen:
Fresco dinner Paulo and Enrique, Fresco ontbijt Diana, Rianne en Rachel, Solé altijd blije en vrolijke Aisheline in de service en Carlos aan de bar die super lekker cocktails maakt, dan heb je nog bij het LG Smith restaurant (prijzig) een fantastische ervaring van luxe vleesgerechten en cocktails die voor je neus gemaakt worden.
Ook kan je met de boot naar Flamingo beach en Iquana beach. Hier zijn Papagayo en Mangrove te vinden. Hier hebben wij geweldige service gekregen van Woodheus (Woody, pasa bon dia my friend) en Lemieux die zich van alle kanten laat horen! (Arrrrubaaa) Op deze stranden kan je ook een cabana huren en is zeker aan te raden voor een relaxt dagje! Puur genieten in de heerlijke zon met hapjes en drankjes die Woody dan komt brengen.
De hotelkamers zelf vonden wij prima, maar ze worden zelfs nog binnenkort gerenoveerd! Je bent voornamelijk van het weer aan het genieten aan de zwembaden of aan het strand met een lekker drankje. Het hotel heeft ook een helpdesk voor reserveringen en andere activiteiten, ga hier vooral langs! Hier hebben wij de reserveringen voor de restaurants geplaatst, een snorkel tour en UTV tour geregeld. Elke cent die wij hebben uitgegeven aan de All inclusive package, tips (eigen keus maar geef vooral +15%) en resterende activiteiten was het waard! Er zijn vast servicen en mensen die ik op dit moment vergeet, maar geloof ons alles is mogelijk en iedereen wilt je helpen en zorgen dat jij/jullie de leukste vakantie van jouw/jullie leven hebben. Van harte bedankt voor de service en blijf vooral One Happy Island!
Bedankt namens Elisabeth en Edwin
P.s. VERGEET GEEN ZONNEBRAND! Ookal zijn er wolken de UV stralen zijn erg sterk.