Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.657)
Beoordelingen filteren
5.657 resultaten
Waardering van reizigers
2.679
1.896
644
249
189
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.679
1.896
644
249
189
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
131 - 136 van 5.657 beoordelingen
25 mei 2012 beoordeeld

Super vakantie gehad op Aruba in het Renaissance hotel. Na de vele goede recensies waren de verwachtingen hoog, maar dan ook meer dan waar gemaakt. Het resort is prijzig, en heeft dan ook een luxe uitstraling. Check in ging snel, vriendelijk personeel. Alle openbare ruimtes zijn fantastisch ingericht, al het eten wat wordt geserveerd is ondanks de all inclusive formule vers, smaakvol en in de juiste porties. Ook voor de gezonde eters genoeg keuze, wat vaak een probleem is met een nogal Amerikaans gericht hotel. Maar zowel buffet als a la carte was goed. Bij het Renaissance is er voor ieder wat wils.

Zwembad bij het hotel is wat aan de kleine kant, maar je moet dan ook eigenlijk naar het prachtige prive eiland gaan wat erg leuk is. Een apart gedeelte voor mensen met kinderen, zodat de rustzoekers niet tussen het geblèr van een ander zijn kids zitten. Slim over nagedacht, jammer dat je dan wel wat verder moet lopen voor een drankje, want het restaurant zit in het familie gedeelte. Ik woon onder de rook van Schiphol dus ben wat vliegtuigen gewend, maar voor wie dat niet is kunnen de zeer laag overvliegende vliegtuigen op het prive strandje overlast geven. Hier heb je in je hotel kamer trouwens geen last van.

Kamers waren netjes en schoon. Voor de prijs die we betaalden had ik een iets luxere kamer verwacht, deze was een beetje saai en vierkant. Maar eerlijk is eerlijk, bedden prima, badkamer netjes en dus weinig op aan te merken.

Hotel zit vooral vol met Amerikaanse stelletjes en daar is het hotel dan ook op ingericht. Goede restaurants, chique winkels, strakke inrichting. Vooral heen gaan met je partner voor een goede, romantische uitrust vakantie!

  • Verbleef: april 2012, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anne H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
11 september 2011 beoordeeld

Ik verbleef in het Marina hotel dat in het centrum van de stad ligt.
Het ligt naast een winkelcentrum en vlak bij een supermarkt.
Omdat ik er voor een conferentie was, en dus weinig tijd had om te spelen, gaf het hotel ons een ontspannen sfeer.
De kamers zijn behoorlijk goed.
Het internet was oke.
Het enige probleem was het inchecken.
Omdat de ruimte tegenover de receptie zo smal was en het proces niet efficiënt was, was er voor vele uren een lange rij om in te checken.

2  Bedank PaddingtonTokyo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
9 november 2010 beoordeeld

Een mooi hotel op een prima locatie. Het hotelpersoneel is vriendelijk en spreekt goed Nederlands of Engels.

De standaardkamer op de 5e etage was niet meer de nieuwste, maar het hotel was op het moment dat ik er verbleef druk bezig met renoveren. De kamer was prima, heerlijk groot bed en goed donker ’s nachts. Wel was er flink veel straatgeluid te horen. Niet zeer storend, maar dubbele beglazing zou waarschijnlijk een hoop schelen. Ook vond ik de prijzen voor draadloos internet wat aan de hoge kant.

De hotelbar en het ontbijtbuffet waren uitstekend. Veel keuze aan drankjes en gerechten, tegen concurrerende tarieven. Onder en naast het hotel bevindt zich een grote shopping mall met luxe winkels, maar ook de rest van Oranjestad is prima te belopen.

Een absolute aanrader is het Renaissance Private Island. Dit eiland is exclusief voor hotelgasten toegankelijk en ligt op 5 minuten varen van de jachthaven, waaraan ook het hotel zelf ligt. Elk kwartier gaat er een gratis bootje vanuit het hotel naar het eiland toe. Op het eiland zijn twee baaitjes met ligstoelen en hangmatten. Ook is er een prima restaurant en zijn er verschillende mogelijkheden voor wellness. Voor liefhebbers van zon, natuur (flamingo’s, pelikanen, leguanen, tropische vissen etc.) niet te missen. Ook kun je vanaf het eiland de vliegtuigen op de luchthaven zien landen, erg spectaculair!

  • Verbleef: november 2010, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank KJvW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2010 beoordeeld

prima vertoeven in het Renaissance hotel, dat gelegen is vlakbij het advocatenkantoor Jamas martin & Associates te Oranjestad, Aruba.

Verbleef: augustus 2009, reisde voor zaken
Bedank MrGlas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2009 beoordeeld

Privé-eiland met daarop flamingo's, de enige op het eiland.
Mooie diversiteit in het hotel, ook afgestemd op koppels zonder kinderen.

  • Verbleef: februari 2009, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mightyfly77
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken