Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Thomas D
Lede, België

Fantastisch!!!!!

5,0 van 5 bollen14 mei 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Werkelijk fantastisch in ieder opzicht
Vele keuze aan lekkere eten
Extra al la carte restaurants
Alles met een prachtig uitzicht in een prachtig domein
Top service van een persoonlijke assistent die altikd klaar staat via whatsapp

We komen terug !
Datum van verblijf: mei 2024
Kamertip: Best huurwagen voorzien gezien 30min van Bodrum
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Titanic Luxury Collection Bodrum, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro van Titanic Luxury Collection Bodrum, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 16 mei 2024
Beste Thomas,

Wat geweldig om te horen dat je verblijf bij Titanic Luxury Collection Bodrum in alle opzichten fantastisch was! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

We zijn verheugd dat je genoten hebt van de vele keuzes aan heerlijk eten die we bieden, evenals de extra à la carte restaurants. Het doet ons goed te weten dat je de prachtige uitzichten en de serene omgeving van ons domein hebt gewaardeerd tijdens je verblijf.

Het is fantastisch om te horen dat onze top service, met name die van je persoonlijke assistent, via WhatsApp, aan je verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden, en we zijn verheugd dat we daarin zijn geslaagd tijdens jouw verblijf.

Bedankt voor je vriendelijke woorden en het aanbevelen van ons hotel. We kijken er naar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Titanic Luxury Collection Bodrum.

Met vriendelijke groet,
Guest Relations Management
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 142
  • Expedia.com
    € 121
  • Agoda.com
    € 112
  • Hotels.com
    € 150
1.4 km van Titanic Luxury Collection Bodrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 140
€ 108
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 140
  • Hotels.com
    € 140
  • ZenHotels.com
    € 129
1.2 km van Titanic Luxury Collection Bodrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 238
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
  • Expedia.com
    € 227
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 234
1.5 km van Titanic Luxury Collection Bodrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 162
€ 150
  • Expedia.com
    € 162
  • ZenHotels.com
  • StayForLong
1.5 km van Titanic Luxury Collection Bodrum
Gratis parkeren
Zwembad
Go to your Happy Price
  • StayForLong
  • Algotels
  • Expedia.com
0.2 km van Titanic Luxury Collection Bodrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
Verdien Trip Coins na je verblijf
  • StayForLong
    € 221
  • ZenHotels.com
    € 195
  • Agoda.com
    € 211
2.3 km van Titanic Luxury Collection Bodrum
Gratis parkeren
Aan het strand
€ 219
  • Expedia.com
    € 182
  • Hotels.com
    € 182
  • Priceline
3.8 km van Titanic Luxury Collection Bodrum
Gratis parkeren
Zwembad
€ 565
Boek nu met Marriott Bonvoy
  • Vio.com
  • ZenHotels.com
    € 510
  • Prestigia.com
    € 560
4.2 km van Titanic Luxury Collection Bodrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 72
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 72
  • eDreams
    € 72
6.2 km van Titanic Luxury Collection Bodrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Guvercinlik bekijken
Beoordelingen (6.039)
Beoordelingen filteren
6.050 resultaten
Waardering van reizigers
5.149
470
204
106
121
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.149
470
204
106
121
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 6.050 beoordelingen
Beoordeeld op 14 mei 2024 via mobiele applicatie

Super goed en vriendelijk personeel. Positieve en lieve instructrice Ana voor de Zumba les was super! En de lieve werkster Nahile Özcan heeft ons iedere dag blij gemaakt met een schone kamer.
Super service door assistent. Wij komen terug!

Datum van verblijf: mei 2024
Reistype: Reisde met familie
Bedank Okatane
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Titanic Luxury Collection Bodrum, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro van Titanic Luxury Collection Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 mei 2024

Beste Okatane,

Wat fantastisch om te horen dat je verblijf bij Titanic Luxury Collection Bodrum zo aangenaam was! We zijn ontzettend blij dat je tevreden was met onze service en dat je een heerlijk verblijf hebt gehad.

Het doet ons goed te horen dat je onze accommodatie schoon en goed onderhouden vond, en dat je genoten hebt van de totale ontzorging tijdens je verblijf. We zijn trots op ons toegewijde personeel en het doet ons enorm veel plezier om te horen dat zij hebben bijgedragen aan het succes van je verblijf.

We zullen zeker je complimenten overbrengen aan Ana, de instructrice voor de Zumba-les, en aan Nahile Özcan, de werkster die ervoor heeft gezorgd dat je elke dag kon genieten van een schone kamer. Ze zullen blij zijn te horen dat hun inspanningen zo gewaardeerd worden.

Bedankt voor je vriendelijke woorden over onze assistent. Het is ons doel om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden en we zijn blij dat we daarin zijn geslaagd tijdens jouw verblijf. We kijken er naar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Titanic Luxury Collection Bodrum.

Als je in de tussentijd nog verdere vragen hebt of assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Guest Relations Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2024

Het hotel is echt super mooi en netjes. Vooral het strand is echt heerlijk. Lijkt wel op de malediven. Kamers zijn super schoon en eten is lekker. Belinibar is super gezellige bar. Het
personeel is super aardige en werkt hard. Wij willen barman Ercan bedankt voor de lekkere cocktails!!!

Thank you belinibar team Chef,s Mehmet ,Suat,Emre 👍💪🍻🍻

Datum van verblijf: april 2024
Reistype: Reisde met familie
Bedank Dennis H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Titanic Luxury Collection Bodrum, Guest Services / Front Office van Titanic Luxury Collection Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2024
Google-vertaling

Dear Dennis,

Thank you for your glowing review of Titanic Luxury Collection Bodrum! We're thrilled to hear that you had a fantastic experience at our hotel and that you enjoyed our facilities, especially the beautiful beach.

We're delighted to hear that you found our rooms super clean and our food delicious. It's great to know that you enjoyed the ambiance at the Bellini Bar and that our staff, especially bartender Ercan, made your experience memorable with their delicious cocktails.

We'll be sure to pass along your appreciation to the Bellini Bar team, including Chefs Mehmet, Suat, and Emre. They'll be thrilled to hear that their hard work and dedication contributed to your enjoyable stay.

Thank you for choosing Titanic Luxury Collection Bodrum, and we hope to welcome you back for another fantastic stay in the future. If there's anything else we can do to make your next visit even more enjoyable, please don't hesitate to let us know.

Warm regards,
Guest Relations Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 april 2024

Zeer nette hotel vriendelijk personeel lekker eten u komt niets te kort, mijn volgende vakantie wordt ook titanic luxury collection. (Volkan ) van sanat meydani erg bedankt voor de service !

Datum van verblijf: maart 2024
Reistype: Reisde met familie
Bedank serhan a
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Titanic Luxury Collection Bodrum, Guest Services / Front Office van Titanic Luxury Collection Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2024

Beste Serhan,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn enorm verheugd te horen dat je verblijf bij ons in Titanic Luxury Collection Bodrum zo aangenaam was. Bij ons streven we er altijd naar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, vanuit een combinatie van uitstekende service, een gastvrije sfeer en heerlijk eten.

Het doet ons enorm veel plezier te vernemen dat je genoten hebt van je tijd hier, en het is ons een genoegen om jou en Volkan van Sanat Meydani van dienst te zijn geweest. Jouw complimenten zullen we zeker delen met ons team, en we kijken er nu al naar uit om je weer te mogen verwelkomen voor je volgende vakantie.

Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden en je keuze voor Titanic Luxury Collection Bodrum. Als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Guest Relations Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2024

Wij zijn voor ons 10 jaar anniversary naar Titanic bodrum geweest. Het is een prachtig hotel met fenomenaal uitzicht. Hotel zelf is heel schoon en het personeel zeer vriendelijk. Met extra dank aan onze assistentes (Orkun, ahmet, burcu en Medine) ze deden erg hun best om alles naar ons wens te laten verlopen. Ala Carte is zeer aan te raden. Super gezellig en top service, extra dank aan Özer en Emel in het restaurant Hasir maar niet alleen hun, iedereen is super vriendelijk! Eten is top kwaliteit. Alles was heerlijk.
Wij kregen een kamer met swimup en er word overal aan gedacht.
Dankjewel wij zijn tevreden en hebben genoten en komen zeker terug!

Datum van verblijf: april 2024
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mustafa A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Titanic Luxury Collection Bodrum, Guest Services / Front Office van Titanic Luxury Collection Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2024

Beste Mustafa,

Wat geweldig om te horen dat jullie 10-jarig jubileum hebben gevierd bij Titanic Bodrum! We zijn vereerd dat jullie voor ons hotel hebben gekozen en zijn blij dat jullie verblijf zo fantastisch is geweest.

Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat jullie genoten hebben van het prachtige uitzicht en de schone faciliteiten van ons hotel. Ons team doet er inderdaad alles aan om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, en het doet ons goed om te horen dat Orkhan, Ahmet, Burcu en Medine bij hebben gedragen aan jullie tevredenheid. We zullen zeker jullie complimenten aan hen doorgeven.

Ook bedankt voor jullie lovende woorden over ons à la carte restaurant. We zijn blij dat jullie genoten hebben van de gezellige sfeer en de uitstekende service, met speciale dank aan Özer en Emel in restaurant Hasir. Het is altijd fijn om te horen dat ons personeel bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor onze gasten.

We zijn blij dat jullie tevreden waren met de kwaliteit van het eten en dat jullie verblijf in een kamer met swim-up zo goed is bevallen. Bij Titanic Bodrum streven we ernaar om aan al jullie behoeften te voldoen en jullie verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie positieve feedback en het delen van jullie ervaring. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Titanic Luxury Collection Bodrum!

Met vriendelijke groet,
Guest Relations Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2023

Medewerkers waren top, eten was super lekker.
Iedereen was heel hulpzaam en vriendelijk en vooral onze assistenten Asset en Togzhan.
Alles is goed geregeld in het hotel.
Kom zeker terug naar dit hotel.

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Burak y
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Titanic Deluxe Bodrum, Guest Services / Front Office van Titanic Luxury Collection Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2023
Google-vertaling

Dear Burak,

Thank you for choosing Titanic Luxury Collection Bodrum for your holiday and for your fantastic feedback!

We're thrilled to hear that you had a wonderful experience during your stay. It's fantastic to know that our employees, including Asset and Togzhan, were so helpful and friendly. We take pride in our organization and are delighted that you found everything to be well-organized. We would love to welcome you back to our hotel in the future.

Best regards,
Guest Relations Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken