Zojuist terug van een heerlijke vakantie bij Titanic de luxe Bodrum. Zo hoort een all inclusive te zijn.
* Resort ligt in een mooie rustige baai met aan de overkant zicht op een groene heuvel.
* Resort ligt tegen een heuvel. Op alle hoogte niveaus restaurants, terrasjes, Beach bars, koffiebar met heerlijke chocola, winkeltjes, spa/sauna/gym etc. altijd met de meest prachtige uitzichten over de baai.
* De mooiste planten en bloemen aankleding van een resort die we ooit gezien hebben. Prachtig!
* Hoogwaardig A la Carte eten (reserveren) bij Grieks, Turks of Italiaans restaurant op resort. Prima "main" restaurant.
* Goed functionerende whats app met persoonlijke assistent. Er wordt via de app van alles door de assistent voor je geregeld.
* Gelijk bij aankomst de restaurant reserveringen regelen want het zit al snel vol. Onze personal assistent kwam in actie na commentaar van ons en regelde alsnog sneller een extra reservering bij de Italiaan. Prima geregeld.
* Fraai strand met goede ligstoelen. Gigantisch infinity zwembad.
* Entertainment voor elk wat wils. Mag voor ons wat eerder dan middernacht stoppen wegens het geluid maar dat is persoonlijk.
* De transfer naar luchthaven liep niet helemaal goed. Receptie en personal assistent komen in actie en regelen snel dat het goed komt.
Komen wij terug? Ja!