Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Hotels.com
Agoda.com
US$ 100
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19-10-21
Travelocity
Booking.com
FindHotelUS$ 139
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (116)
Beoordelingen filteren
116 resultaten
Waardering van reizigers
98
17
0
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
98
17
0
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 116 beoordelingen
Beoordeeld op 7 september 2021

Zeer centraal, erg vriendelijk personeel, mooi uitzicht op de gracht, lekker ontbijt, schoon en ruim. Niets op aan te merken. Parkeren bij hotel mogelijk, wel vantevoren aangeven, fiets huren is ook mogelijk (niet elektrisch)

Datum van verblijf: september 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank N522HPcarlosb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2021

Goed ontbijt. Kamer kon iets schoner. Vriendelijk personeel. Voor een suite vond ik het best klein. Wel een leuke plek, het betere gedeelte van Schiedam. Station ligt op loopafstand. Als er iets mis was hielpen ze meteen en ook vriendelijk

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ceylan617
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stadsvilla Mout, Gastenservice/Front Office van Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2021

Beste Ceylan,

Heel hartelijk dank voor uw review. Wij nemen uw tips ten harte en hopen u wellicht in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in 1 van onze Fine Hotels and Suites hotels.

Fine Greetings,

Team Mout

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2021

Zeer vriendelijk personeel, een mooie lichte kamer met uitzicht op de gracht, een goede locatie, en een heerlijk ontbijt. We hadden wat te vieren en kregen er zelfs een kaartje en drankje bij. We hebben enorm genoten!

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Steven H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stadsvilla Mout, Gastenservice/Front Office van Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2021

Beste Steven,

Heel hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u zo van alles genoten heeft. Wij hopen u wellicht in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in 1 van onze Fine Hotels and Suites hotels.

Fine Greetings,

Team Mout

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2021

Wij hebben genoten van ons verblijf in Hotel Stadsvilla Mout ,Alle bezienswaardigheden en het centrum op loopafstand van het hotel . Nog maar te zwijgen van het heerlijk ontbijt waarbij je niks tekort kwam en zelfs mocht bijvragen. Ook de heerlijke koffie en thee faciliteiten waar je doorheen de dag gebruik mocht van maken.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 887gunterg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stadsvilla Mout, Gastenservice/Front Office van Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2021

Beste Gunterg,

Heel hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u zo van alles genoten heeft. Wij hopen u wellicht in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in 1 van onze Fine Hotels and Suites hotels.

Fine Greetings,

Team Mout

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2021 via mobiele applicatie

Mooi, zeer verzorgd, schoon en gezellig hotel! Top locatie, goede uitstraling, vriendelijk personeel, mooie kamer! Niets om op aan te merken. Ik had van te voren telefonisch contact gehad en ze dachten erg mee om te kijken naar de mogelijkheden.

Kamertip: Zoektocht naar een gratis plek vond ik nog best een gedoe. Ik zou de volgende x betaald aan de gracht of van de parkeergarage gebruik maken
Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Climber08710023427
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stadsvilla Mout, Gastenservice/Front Office van Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2021

Beste Climber,

Heel hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u zo van alles genoten heeft. Wij hopen u wellicht in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in 1 van onze Fine Hotels and Suites hotels.

Fine Greetings,

Team Mout

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken