Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ormos Panagias
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Geweldige keuken”
Beoordeling van Aristos

Aristos
Geclassificeerd als nr. 1 van 9 Restaurants in Ormos Panagias
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 56
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld

Vandaag dit restaurant bezocht.
Geweldig assortiment verse vis, prima ontvangst en prettige bediening en erg leuke locatie.
Bereiding van de vis was uitstekend en ter afronding van de maaltijd nog een heerlijk warm gastendoekje.
Zeker een aanrader

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Leo H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (640)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 640 beoordelingen

16 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We bestelden een zeebaars van de gril voor 2 personen, prijs € 55,- ( erg duur voor zeebaars) was een verassing achteraf.
Voor ons geen aanrader om terug te keren. Vond het op zich wel een mooi concept dat je de verse vis kon uitzoeken.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank janvT305QF
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Weinig volk, nog vroeg op het seizoen maar zeer lekker gegeten. De bediening was heel vriendelijk en vlot. De portie van de pasta met zeevruchten was top.
We kregen er bovenop zomaar een dessertje als traktatie van het huis...lekkere zoete baklava met ijs. Was een superfijne lunch tijdens ons bootreisje.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank ernadepoorter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Uiteraard een mooie setting, maar ook bijzonder vriendelijk ontvangen en heel lekker eten. De risotto met zeevruchten was heerlijk.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank 543jurgeng
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerlijk is eerlijk; zeker een schitterend plekje aan de oceaan met je voeten in het zand! Het eten was lekker en zeer vers (de schelpen op mijn bord bewogen nog) en je zit hier erg romantisch! De service was top; tot het moment dat we ons eten kregen, daarna leek men meer gefocust op het trekken van nieuwe klanten..klein minpuntje.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank suuzv2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Aristos bekeken, bekeken ook

 

In Aristos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding