Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig vriendenweekend”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Agriturismo Ca'Betania met overdekt terras met een schitterend uitzicht
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Agriturismo Ca'Betania met overdekt terras met een schitterend uitzicht
Het erf van Ca'Betania is 3 ha. groot Terras bij de pizza oven
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Agriturismo Ca'Betania met overdekt terras met een schitterend uitzicht
Het erf van Ca'Betania is 3 ha. groot
Terras bij de pizza oven
Vrijstaande appartementen met een eigen terras
Zit / slaapkamer Camera Tre
Badkamer Camera Tre
Restaurant
Cena sotto tettoia
Wandeltochten direct vanaf het erf van Ca'Betania
Zwembad met ligweide
Zwembad met zonneterras
Mercatello sul Meaturo
Urbino (UNESCO Heritage)
Prachtige stranden van de Adriatische kust
Schitterende natuurparken in de Apennijnen
Pesaro. Levendige en sfeervolle badplaats
Wildswimming in the Metauro river
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 3 badkamers, met plaats voor 12 gasten
Mercatello sul Metauro, Province of Pesaro and Urbino, Marche

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 21 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Hillegien ...
1 beoordeling
“Prachtig vriendenweekend”
Beoordeeld op 9 oktober 2016 voor een verblijf in September, 2016

Prachtig vrienden weekend gehad bij Bert Aaltje, Bram en Jolein. Jullie hebben het oude huis omgetoverd tot een prachtige sfeervolle B&B in een supermooie omgeving.

Tot de volgende keer!

Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Morsch1
1 beoordeling
“Super”
Beoordeeld op 3 oktober 2016 voor een verblijf in September, 2016

Zeer gastvrij ontvangen door Aaltje en de kinderen. Prachtige plek, mooi uitzicht, heerlijk rustig. Kookkunst van Aaltje, heerlijk. Echt een aanrader!

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MoNDeurne
Deurne
Niveau 3 bijdrager
10 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Prima vakantiehuis in prachtige omgeving!”
Beoordeeld op 18 september 2016 voor een verblijf in Augustus, 2016

Zaten met gezin een week in een appartement. Was zeer schoon en gezellig. De woning is gelegen op heuvel cq berg. Alles ziet er even goed en gezellig uit. Vooral omdat er gewerkt is met verschillende niveaus heb je diverse mooie uitzichten. Aaltje was een warme persoonlijkheid die heerlijk kon kijken. We hebben direct de eerste avond daar gegeten en vonden het allemaal heel erg lekker. We vonden het eigenlijk beter dan in de meeste restaurants waar we na die tijd hebben gegeten in Italië . Het dorp is lopend te bereiken. De gemeenschappelijk keuken is zeer goed ingericht en heeft alles wat nodig is om zelf te koken.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer?
Pluspunten: Het huis en de gastvrouw
Minpunten: Muggen
Reisgroep: Tieners
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lindavO11 ...
Alphen aan den Rijn, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“heerlijke relaxte vakantie!”
Beoordeeld op 14 september 2016 voor een verblijf in Augustus, 2016

Wat hebben wij genoten bij Ce Batania!
van de gastvrijheid, waardoor je je meteen thuis voelt, van het heerlijke ontbijt met eigen gebakken brood met eigen gemaakte jams, de omgeving , de locatie, de kookkunsten van Aaltje, het weer, het appartementje.......kortom in èèn woord: Fantastisch!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: gastvrijheid
Minpunten: n.v.t.
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ageeth S
Niveau 3 bijdrager
16 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“heerlijk weekend”
Beoordeeld op 29 augustus 2016 voor een verblijf in Augustus, 2016

samen met mijn broer en vader ca betania bezocht.Genoten van de gastvrijheid van Bert en Aaltje.. het prachtige appartement en de kookkunsten van Aaltje. We hebben genoten van de prachtige omgeving! Kortom ik ga zeker terug en mijn vader en broer ook☺

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Galje
Apeldoorn, Nederland
1 beoordeling
“In één woord GEWELDIG!”
Beoordeeld op 25 mei 2016 voor een verblijf in Mei, 2016

Wat een prachtige week hebben wij weer gehad! Enorm genoten bij Ca Betania. Wat een prachtige locatie en een warm welkom door Bert, Aaltje, Bram en Jolein. Echt genieten en er even helemaal ''uit'' zijn. Daarvan ben je verzekerd op deze plek. Je voelt je echt thuis en de kookkunsten van Aaltje zijn subliem! We hebben al gevraagd of we haar kunnen laten ''invliegen'' vanuit italie. Want echt waar, een luxe restaurant is er niets bij! Ook de kookworkshop met zelf pasta maken was geweldig. Eten en drinken en gezelligheid. Daar gaat het om bij ''la dolce vita''. En dát vind je terug bij Bert en Aaltje! Wij kijken nu al uit naar volgend jaar! Ciao!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Prachtige omgeving, rust,ruimte, gastvrijheid, heerlijk eten en drinken!
Minpunten: alles was top
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
M S
Apeldoorn, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Rome moet je gezien hebben, Ca'Betania ook!”
Beoordeeld op 24 mei 2016 voor een verblijf in Mei, 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Mensen wat hebben wij genoten van 16-20 mei 2016 bij deze lieve mensen. Zeer gastvrij, uitstekende verzorging en op een toplocatie. Keurige kamers, prachtig uitzicht, schitterende terrassen en wat een stilte en rust. Het eten was perfect en menig kok kan nog wat leren van deze gastvrouw. Wij komen zeker terug.Het enige minpunt was dat de tijd voorbij vloog.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Prachtige locatie
Minpunten: Dat de tijd te snel ging
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 74
/
Nacht
Week
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen