Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Met recht een verborgen parel”

Beoordeling van HERDADE DOS ALFANGES

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 10 gasten
Viana do Alentejo, Evora District, Alentejo

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

jonkmanh
Amsterdam, Nederland
Niveau 6 bijdrager
111 beoordelingen
26 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 26 nuttige stemmen
“Met recht een verborgen parel”
Beoordeeld op 21 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019

Wat een prachtige plek, in het hart van Portugal 20 minuten onder de historische stad Evora. We hadden natuurlijk verwachtingen gezien we hadden geboekt via de website, maar de verwachtingen werden ver overtroffen. Na een beetje zoeken hadden we de afslag gevonden. We kwamen op een landweg die ons leide door het prachtige Portugese Landschap, We kwamen aan werden verwelkomd door de eigenaren Andrea en Andreas, we voelde ons direct welkom. Zij brachten ons naar ons verblijf " the Barn " Wauw! Wat prachtig. Na dat we ons hadden opgefrist kregen we een rond leiding over het landgoed. Heerlijk zoutwaterbad met veel ruimte om te zonnen. Avonds werden we uitgenodigd voor de barbecue, wat een top avond, en wat een gewéldige en aardige gastheer en vrouw Andreas en Andrea, Super! Als je praat van een aanradertje dat is dit er absoluut één.

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 aug 2019
Hi Henk,
thank you for your great review. It was a pleasure to host you and your family at Herdade dos Alfanges. Hope to see you again soon. Kind regards
Andrea and Andreas
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
441niciw
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 september 2020 voor een verblijf in augustus 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marcDuvel
Houston, Texas
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 9 april 2020 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anne_G_F2 ...
Luzern, Zwitserland
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 aug 2019
Thank you Anne,
It was a real pleasure to host you and your friends and it was great to see how you create a piece of Art. Hope to welcome you again one day. Warm regards Andrea and Andreas
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wanderer1 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 31 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 jun 2019
Thank you for staying with us, we are glad that you enjoyed it. Hope to see you again one day. Warm regards Andrea and Andreas
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
elisabeth ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 jun 2019
Thank you for coming to stay with us at Herdade dos Alfanges. It’s always such a pleasure having guests with us who appreciate and enjoy the Alentejo. We would love to see you or your friends again. Thanks for the lovely review. Best regards Andrea and Andreas
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Massimo F
Parijs, Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 mei 2019
Dear Massimo and Elena,
Thanks for your nice review. It was a pleasure to host you at our place and we hope to see you back here one day.
Andrea and Andreas
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen