Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gewoon goed”
Beoordeling van Le Bistrot de Saint Trinit

Le Bistrot de Saint Trinit
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Restaurants in Saint-Trinit
Prijsklasse: US$ 16 - US$ 29
Keukens: Wijnbar
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Buiten zitten, Reserveringen
1 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een combinatie van een restaurant en een bakkerij. 'S ochtends kun je er je brood halen en 's avonds kun je er terecht voor een goed diner.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Gijsvl
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (116)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 116 beoordelingen

20 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier kan je de beste mojitos in de omgeving vinden! Het eten is ook zeer lekker. Ik heb bij het voorgerecht en hoofdgerecht vis besteld en daar was helemaal niets op aan te merken. De panna cotta als dessert is zeer lekker gemaakt en een irish coffee is hier de perfecte afsluiter! Bovenal zeer correcte prijzen en een gemoedelijke sfeer met leuke muziek op de achtergrond. Zeer correct en vriendelijk personeel. Zeker een plaats om nog eens naar terug te keren.

Datum van bezoek: juli 2018
2  Bedank laura_fs1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
30 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In een dorp met slechts 120 inwoners vind je deze werkelijk geweldige bistro. Van de geweldige keuken, de eenmalige lokale wijnen tot de super bediening alles klopt. Verblijf je in de omgeving van de Mont Ventoux stap in je auto en ontdek dit juweeltje.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank robertnagtzaan
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
19 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gestopt tijdens onze fietstocht. Zonder reservatie toch nog last minute kunnen eten met 19 personen. Lekker eten en vriendelijke bediening

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank martensc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een fietstocht door de lavendelvelden was dit een heerlijke plek om even bij te komen. Leuk hamburgermenu, ook een vega variant. Er is een prima wijnkaart met de betere huizen uit de regio, maar helaas zijn deze niet per glas verkrijgbaar. Het is dus zeker geen wijnbar. Ik zou er zeker terugkomen om uitgebreider te zitten, want het is een heerlijk terras, en de bediening is heel vriendelijk.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank 282marijns
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Le Bistrot de Saint Trinit bekeken, bekeken ook

 

In Le Bistrot de Saint Trinit geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.