Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Excellent”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Bungalow -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Bouillante, Basse-Terre Island, Guadeloupe

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Freedom80 ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 4 januari 2019 voor een verblijf in december 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jennifer ...
Niveau 3 bijdrager
21 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 december 2018 voor een verblijf in december 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
C-Line31
Toulouse, Frankrijk
Niveau 6 bijdrager
130 beoordelingen
23 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 64 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mariec0eu ...
Montgeron, France
Niveau 4 bijdrager
29 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 29 nuttige stemmen
Beoordeeld op 2 maart 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: februari 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
33mumm
Parijs, Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 november 2017 voor een verblijf in november 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen