Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super !”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Chalet 'Casa al Poz'

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Rijtjeshuis -
Studio, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Tassullo, Province of Trento, Trentino-Alto Adige

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
“Super !”
Beoordeeld op 14 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017

Tassullo is ideaal gelegen voor de vele bezienswaardigheden in het brenta massief . In chalet 'casa al poz ' voelden we ons onmiddellijk thuis door de warme ontvangst en alle luxe en comfort die er aanwezig is . Kortom een geweldig verblijf voor wie wil genieten van de dolomieten !

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 aug 2017
Dear Fam. Vanlaere, thank you for your words. We are happy to know you have been so well and that your holiday at chalet "Casa al Poz" has been confortable and enjoyable.
We wish you all the best.

Elena, Michele, Alessandro, Cristiana... and Tessy
Chalet "Casa al Poz"
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
susannesc ...
Wuppertal, Duitsland
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 juni 2017 voor een verblijf in mei 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 jun 2017
Dear Susanne and Melany
Thank you for your think and your lovely words. I remember you with friendly... Tessy too
A kiss
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
edallago7 ...
Salorno, Italië
1 beoordeling
1 week geleden beoordeeld voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 mei 2018
Grazie ti aspettiamo presto per il compleanno. Elena e Michele
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bernhard ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 19 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 okt 2017
Hallo Berny Corinna und Melissa,
Sie sind wunderbare menchen. Wir lieben die kleine Melissa...wir offen sie wieder sehen.
Elena Michele Alessandro Cristiana und Tessy
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ribellega ...
Brendola, Italië
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 aug 2017
Grazie fam. Fracasso,
per le belle parole rispetto alla vostra vacanza nello chalet. Siamo felici che la nostra Guest Card Trentino sia stata così utile per gustare al meglio la Val di Non e numerose iniziative in Trentino.
Grazieee
Elena Michele Alessandro Cristiana... e Tessy
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Peter W
2 beoordelingen
Beoordeeld op 7 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 aug 2017
Dear Familie Weiss,
thank you very much for your words. Your kindly visit to my home for your holiday has been so friendly and cordial.
Best wishes
Elena Michele Alessandro Cristiana... and Tessy.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
montse s
Manresa, Spanje
2 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 aug 2017
Grazie per le vostre affettuose ed amichevoli parole. Grazie per aver trascorso il vostro prezioso tempo della vacanza qui nella nostra casa. Grazie della vostra cordialità. Un caldo saluto da tutti noi Elena Michele Alessandro Cristiana Francesca Riccardo Pia Tessy a presto
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 59
/
Nacht
Week
Maand
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen