Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super !”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Chalet ' Casa al Poz '

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Rijtjeshuis -
Studio, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Tassullo, Province of Trento, Trentino-Alto Adige

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 23 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Departure ...
2 beoordelingen
“Super !”
Beoordeeld op 14 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017

Tassullo is ideaal gelegen voor de vele bezienswaardigheden in het brenta massief . In chalet 'casa al poz ' voelden we ons onmiddellijk thuis door de warme ontvangst en alle luxe en comfort die er aanwezig is . Kortom een geweldig verblijf voor wie wil genieten van de dolomieten !

Datum van verblijf: juli 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 aug 2017
Dear Fam. Vanlaere, thank you for your words. We are happy to know you have been so well and that your holiday at chalet "Casa al Poz" has been confortable and enjoyable.
We wish you all the best.

Elena, Michele, Alessandro, Cristiana... and Tessy
Chalet "Casa al Poz"
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
susannesc ...
Wuppertal, Duitsland
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 juni 2017 voor een verblijf in mei 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 jun 2017
Dear Susanne and Melany
Thank you for your think and your lovely words. I remember you with friendly... Tessy too
A kiss
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ralf M
Stein, Zwitserland
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 sep 2019
Grazie mille Ralf.
La vostra visita ci ha fatto davvero piacere. Le vostre indicazioni sui percorsi con le bici sono molto utili. Ringraziandovi calorosamente mandiamo un saluto a voi e ai piccolini di casa.
Elena Michele Alessandro Cristiana.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lorenzo V
1 beoordeling
Beoordeeld op 18 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jul 2019
Grazie Lorenzo e Anna. Le vostre parole ci gratificano molto. Siamo liete che la vostra vacanza sia stata così positiva. Saremmo lieti di avervi ancora come nostri ospiti. A presto ragazzi
Elena Michele Alessandro Cristiana.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
eri977
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 jun 2019
Grazie milleeee. Le vostre parole ci lusingan molto. Sapere che una vacanza vi lascia buoni ricordi è davvero bello. Avete dato info ai nostri ospiti. I bambini adorano Tessy. Ringraziandovi vi saluto calorosamente. A presto Elena Michele Alessandro Cristiana e Tessy
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Karola-Mu ...
Münster, Duitsland
2 beoordelingen
Beoordeeld op 25 februari 2019 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 feb 2019
Grazie mille Karola e Stefan. Grazie per i vostri suggerimenti sugli itinerari. A presto per nuove proposte tra natura, arte, cultura e storia.... vi aspetto ad aprile per la festa dei fiori.
Elena, Michele, Alessandro, Cristiana e la pelosa Tessy
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luca3mend ...
Verona, Italië
Niveau 4 bijdrager
13 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 nuttige stemmen
Beoordeeld op 6 januari 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 jan 2019
Grazie mille per le vostre parole.
Siamo davvero felici che il tempo che la vostra famiglia ha vissuto qui nello chalet sia trascorso così positivamente. E noi siamo altrettanto lieti di aver incontrato e conosciuto persone come Voi. La nostra casa è la casa dei nostri ospiti.
E' vero! Tessy adora i nostri ospiti, soprattutto i più piccoli armati di legnetti e fili per farla giocare. La Val di Non e il nostro bellissimo Trentino vi aspetta. A presto
Elena, Michele, Alessandro, Cristiana Alma e Tessy.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen