Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“genoten !!”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Tassullo, Province of Trento, Trentino-Alto Adige

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 21 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Ronaldv15 ...
1 beoordeling
“genoten !!”
Beoordeeld op 20 maart 2018 voor een verblijf in februari 2018

heerlijke midweek gehad bij ons gastgezin, erg vriendelijk ontvangen in het zeer schone en gezellig ingerichte huis met fantastisch uitzicht

Datum van verblijf: februari 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
656mirjam ...
Varese Ligure, Italië
2 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jiri S
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jnwb0
Edmonton, Canada
1 beoordeling
Beoordeeld op 25 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martin P
1 beoordeling
Beoordeeld op 25 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: februari 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 feb 2018
Thank you very much Martin for yours letter of appreciation reguarding structure and our territory.
It's really gratifying to know that you found our grandfloor ideal place to spent a pleased and relaxing holiday.
We are pleased that your description has been very detailed.
We realized this place to enjoy you and all our future guests.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alex R
Otranto, Italië
Niveau 4 bijdrager
29 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 31 nuttige stemmen
Beoordeeld op 12 juli 2020 voor een verblijf in juli 2020
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2020
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francesco ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.