Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (153)
Beoordelingen filteren
153 resultaten
Waardering van reizigers
92
42
11
5
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
92
42
11
5
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 153 beoordelingen
27 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig hotel. Idyllisch dorpje Sfaka waar op de top van een berg diverse huisjes heel chic zijn verbouwd tot een hotel. Uitstekend tweepersoons bed met dikke matras, prachtige inloopdouche, overal dakterrasjes waar je kunt zonnen met adembenemende uitzichten op de zee en de bergen. Voor alle ramen uitstekende vliegenhorren. Alles heel schoon, bedden iedere dag verschoond, gratis onbeperkt flessenwater, etc. En de kok had heerlijke relaxte gitaar muziek op staan die ook op de terrassen voor een romantische sfeer zorgden.

Kortom, een super hotel dat we hadden geboekt via 'Elize was here'.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
1  Bedank Gijs B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2016 beoordeeld

Wij hebben twee fantastische weken gehad bij Cressa Ghitonia. Het hotel bestaat uit 13 zeer smaakvol gerestaureerde griekse appartementen in een authentiek bergdorp. De service van het personeel was ongekend (bijv. 2 grote salades bij aankomst in ons appartement ivm late aankomst). Ook het ontbijtbuffet elke ochtend in het restaurant met schitterend uitzicht was perfect. Kortom een echte aanrader. Het zwembad is inderdaad niet groot, maar was voor onze kinderen prima. Als je langer wilt zwemmen, ga je toch naar het strand, bijv. in mochlos (6 km afstand) waar je ook heerlijk kan eten. We hebben met onze 3 kinderen van hieruit hele leuke uitstapjes gemaakt in dit deel van Kreta wat heel mooi is en niet super toeristisch. Het beklimmen van de Richtis kloof vanuit de beachkant (40 minuten lopen/beetje klimmen) was een van de hoogtepunten en was alsof we in de droomvlucht liepen

Kamertip: Wij zaten in het vintage house omdat we met 5 personen waren. Heel mooi.
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank martijns343
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2015 beoordeeld

Wat een heerlijke plek!! Wij, een gezin met 2 kinderen ( 5 en 12 jaar) , hebben genoten!! Alles klopt, prachtig resort, lieve mensen, heerlijk eten, wat wil je nog meer!!? Zwembadje is klein maar fijn, restaurant is Top , en het personeel echt betrokken! We zouden er zo weer heengaan. Wel een auto huren!

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Claudiapenna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maira F, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες van Cressa Ghitonia Village, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Claudia,
Hello from sunny Crete and thank you so much for your nice review!!
We were delighted to read through your wonderful comments that you had a unique experience in our traditional Village!
We are very glad that you had such a good time in our hotel and we hope to see you again soon!
Best regards from Cressa's Family,
Maira

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2015 beoordeeld

Wauw, wat een plaatje! Wij waren blij verrast toen we aankwamen bij hotel Cressa Ghitonia. Iemand is hier met goed oog voor detail aan de slag gegaan, alles klopt en is tot in de puntjes verzorgd. Onze suite was lekker ruim en grensde aan een mooie buitenplaats dat ons een magnifiek uitzicht bood over de bergen en de zee. Dat was nog een lekker wakker worden!

Het ontbijt liet ons kennismaken met een aantal Griekse specialiteiten, wat ons erg goed smaakten. Er was voldoende afwisseling en elke dag kreeg je een glas versgeperste sinaasappelsap. Genietend van al het lekkers, de zon en het uitzicht begonnen we de dag goed! In de avond hebben we een aantal keer Mochlos bezocht, het dorpje heeft een gezellige boulevard met een aantal goede restaurants. Wij vinden Dimitri en The Rocks echte aanraders! Omdat wij een aantal wisselende recensies hadden gelezen over het restaurant van het hotel zelf, gingen we pas later in de week daar een keer dineren, op donderdag schoven we aan en hadden we het 'Vismenu'. Alle complimenten aan de kok en de ober! Het eten, de service en locatie waren geweldig! Wij hebben in ons eigen hotel het beste gegeten, de smaken zijn heerlijk en uitgebalanceerd. Dus als je van echt goed eten houdt (dus wat anders dan souvlaki en gyros), sla dan restaurant Iris zeker niet over.

Verder is het zwembad heerlijk, weliswaar niet groot, maar prima om even in af te koelen. Wij gingen vaak aan het begin van de ochtend of einde van de middag lekker even zwemmen en zonnen. Daarnaast is het een leuke plek om andere hotelgasten beter te leren kennen, regelmatig eindigden we met andere stellen of gezinnen aan tafel in het restaurant of in de bar...:-). Ook de SPA ziet er mooi uit, ik heb zelf twee keer een massage gehad, de masseuse doet het erg goed (niet te zacht), echt even helemaal wegdromen.

Tips Kreta: ga mee op excursie naar de Richtis Kloof met de gids vanuit het hotel. Aardige vrouw die je onderweg van alles vertelt over wat er groeit en bloeit op Kreta. De hike duurt ongeveer 4 uur in totaal, maar is prima te doen, alle inspanningen worden daarna beloond met een plons bij de waterval. Echt een oase! Verder hebben we twee maal Chrissi Eiland bezocht, een mooie bounty-eiland, vlak voor de kust. Zorg ervoor dat je de eerste boot neemt, zodat je alle drukte voor bent. Wij zijn 1 maal op zaterdag gegaan, en deze dag is beduidend rustiger dan andere dagen. Ook een tocht door de binnenlanden van Kreta is leuk om te doen, het is even een ritje, maar het laat je een andere kant van Kreta zien.

Kortom, Cressa Ghitonia is een geweldig verblijf, romantisch, schoon, heerlijk eten, leuke mensen, het personeel doet er alles aan om je in de watten te leggen. Het heeft alle ingrediënten om van je vakantie een romantische topvakantie te maken. Echt gewoon doen!

Kamertip: Kies een suite, deze zijn mooie er ruimer dan de kamers en hebben meer privacy.
  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Marvin F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maira F, Ιδιοκτήτης van Cressa Ghitonia Village, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juli 2015
Google-vertaling

Dear Marvin,
Hello from sunny Crete!
We are very moved by the length of your reply and details of your stay in our humble hotel in the virgin area of eastern Crete!
We can't thank you enough for taking the time to do so!
We really do our best to offer our guest the best quality services… That is the Cressa way after all!!
We are very pleased that we fulfilled all your needs and remember that you will always have your own Cretan family here in Sfaka!
Best regards from Cressa’s family,
Maira

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
12 juli 2015 beoordeeld

Wat een geweldige plek om te ontspannen en bij te komen, mooie natuur, zeer vriendelijk personeel en een overvloed aan rust en stilte. Het kleine zwembad is ideaal voor verkoeling, een auto is zeker nodig om wat van de omgeving te kunnen zien.

Voor ons, 3 volwassenen, was het perfect, de accommodatie was koel, comfortabel en schoon. Ontbijt op het dakterras was heerlijk en zoals al genoemd het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We zouden er zeker weer verblijven en het aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een mooie rustige plek.

Dank aan het personeel.

Naar te hebben gereden door enkele van de meer populaire toeristische locaties op onze weg terug naar het vliegveld,wat een ellende,waardeerde wij het hotel zelfs nog meer.

Als u op zoek bent naar een vakantie met plaatsen om te winkelen en het nachtleven, of ergens uw kinderen te vermaken kijk elders, dit is niet de plek voor u.

Bedank Melanie T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Maira F, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες van Cressa Ghitonia Village, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 juli 2015
Google-vertaling

Dear Melanie,
Hello from sunny Crete!
We hope that our message finds you very well! Thank you very much for choosing Cressa Ghitonia Village for your stay and for your time to write this review.
We are very glad to hear that our hotel services and facilities have met your expectations, since we always strive to offer an unforgettable holiday experience!
Again, it was a pleasure having you as a guest and we would be delighted to welcome you back to our Neighborhood in the future.
Best regards from Cressa’s team!
Maira

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken