Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Attente en goede bediening, prachtige plek maar een Michelinster? Mwoh. En zeker voor vegetariers teleurstellend.”
Beoordeling van Guido Ristorante

Guido Ristorante
Geclassificeerd als nr. 1 van 17 Restaurants in Serralunga d'Alba
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans, Hedendaags, Fusion, Wijnbar
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
22 juni 2016 beoordeeld

Via SNP een overnachting en diner geregeld. Die hadden keurig de vegetarische wens doorgegeven. Bijdehand vroeg de brigade of er wel vis werd gegeten? Nee dus. Voor mij als niet-vegetarier ging alles goed alhoewel ik niet erg onder de indruk was. De creativiteit van de Italiaanse keuken kwam er niet goed uit maar alles was wel hoog op smaak. Voor mij bleef het echter vooral klassiek. Mijn vega-lief had een heerlijk voorgerecht; een groene salade met truffel en een eitje. Niet heel nieuw maar wel lekker. De pasta als 2e gang bleek smakeloos alhoewel er een, voor ons, nieuw kruid in werd gebruikt; monniksbaard. Er werd keurig gevraagd of er een alternatief voor kon komen maar daar heb je dan ook niet echt zin in. Het hoofdgerecht vond ik beledigend maar laat ik de humor er maar van in proberen te zien; als hoofdgerecht kwam er een puntje kaas op tafel met wat drupjes van het e.e.a.
Deze Italianen snappen echt niet wat ze met hun enorme groente-voorraad aan moeten want gebruiken doen ze het niet. De bediening was attent alhoewel ze niet zo communicatief zijn; een uitleg over wat je eet krijg je niet bij het serveren en vragen of het smaakt, doen ze niet. Wel waren ze enorm gul met de wijn en was dat in elk geval in orde. Wij beschouwden dat als welkome goedmaker. Dit was eenmalig en een afrader voor vega's en liefhebbers van een creatiever keuken.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Corella S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (402)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 402 beoordelingen

26 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Vorig jaar juli ook hier gegeten, aangezien we tevreden waren ,teruggekomen met vrienden. Het historische pand prachtig gerenoveerd met jeugdig meestal ééntalig Italiaans personeel, maakte nog steeds indruk. Niets minder waar over de keuken . Een slecht afgekruid tonijnslaatje als voorgerecht. Pasta was ok , hoofdgerecht moest melklam zijn maar wij vonden het met vieren eerder parelhoen. Slow cooking ? Het vlees lag op een bord met sla tomaat en 3 sperziebonen. Zelfs een bistro doet beter. Dessert was ok maar niet meer dan dat .
Ook de zogenaamde wijndegustatie was prijzig en helemaal niet zo speciaal voor de regio.
Wat jammer toch voor zo n fantastisch historische lokatie met de geweldige eataly proef en koop boetiek aangrenzend.

Bedank duckietje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2014 beoordeeld

Het leek ons een veelbelovend restaurantbezoek en we hadden hoge verwachtingen. Een historisch kader van formaat waar een supergroot wijnbedrijf resideert en voor het restaurant, naast een Michelinster mooie waarderingen en commentaren op tripadvisor.
Het ontvangst en de bediening waren correct en charmant met een zeer persoonlijke bediening in Duits of Engels voor Italiaans-onkundigen. Alle lof hiervoor. Het historisch kader beviel ons minder. De gasten worden verdeeld over verschillende kasteelkamers die ingericht zijn met moderne kunst/objecten. Het geheel gaf ons een kil gevoel. Het meest ontgoochelend was echter de minimalistische benadering van het diner (onder de benaming van slow food?) tegen prijzen die aan de bovenkant of net erboven van de aanvaardbare grens liggen. We kozen voor een 4-gangen menu met een fles Barbaresco Vigneto Ernte 2008 van Cigliuti (65 eur). De antipasta vitella tonato was ok maar niet zo bijzonder; je vindt dit in talloze restaurants en meestal beter voor een lagere prijs. De primi was uitzonderlijk qua smaak- voor zulke gerechten ga je naar een Michelin-sterrenrestaurant. Als secondi kozen we voor lam - we dachten eerst dat we kip aten en als we dit navroegen bij de bediening bevestigden ze ons dat meerdere gasten dit dachten maar dat het wel degelijk lam was. Als dolci kozen we voor ijs van melk; een bijzondere ervaring omdat we dit nog nooit gegeten hadden maar niet zo overtuigend dat we dit terug zouden kiezen. Geen van de borden was bijzonder fraai gedresseerd en was ook niet voorzien van bijlagen met complementaire smaken; ijs was bv. enkel twee lepels ijs maar zonder enige versiering. Koffie hebben we overgeslagen en voor 210 euro gingen we ontgoocheld buiten. Tip: probeer in deze regio zeker Ristorante Castello di Grinzane Cavour en je zult niet ontgoocheld worden.

    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
4  Bedank Guy D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 weken geleden beoordeeld

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Guido Ristorante bekeken, bekeken ook

Barolo, Province of Cuneo
La Morra, Province of Cuneo
 
Castiglione Falletto, Province of Cuneo
Serralunga d'Alba, Province of Cuneo
 
Cerretto Langhe, Province of Cuneo
 

In Guido Ristorante geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding