Een verborgen paradijsje.
Prachtig ingericht en van alle gemakken voorzien.
Rust, relaxed, stylish, luxe & comfortabel, niet te wensen over.
Wij hebben geen betere plek in Sri Lanka gevonden waar wij ons meteen zo thuis en ontspannen voelde. Een keuken en 2 aparte slaapkamers voor in totaal 4 personen. Een riante tuin met buiten douche.
We'll meet again Moon Villa that's a fact.
Ik heb een week lang in deze fantastische woning mogen verblijven. De woning staat op een fijne plaats, weg van de openbare weg, dus volledige stilte (buiten het geluid van dieren) en 5 min lopen van het strand.
Het huis heeft een grote tuin waar je heerlijk in kunt zitten of je kunt ervoor kiezen om het terras te zitten met mooi uitzicht. Het huis is van alle gemakken voorzien en heel mooi ingericht, functioneel maar toch met een bepaalde touch, mooi gebruik van kleuren en materialen. Je ziet dat iemand het heeft ontworpen die er verstand van heeft. Er zijn twee slaapkamers met fijne badkamers en een mooie keuken.
Ik heb het hier zo naar mijn zin gehad en zal het ook iedereen aanraden. Geweldig om tot rust te komen en vanuit hier Mirissa en andere stukje van Sri Lanka te ontdekken, maar eigenlijk wil je gewoon bij het huis blijven, zo fijn is het.
Was het eenvoudig om de woning te boeken? | Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk? |
Hoe was de sleuteloverdracht? | Algemene staat van de woning |
Hoe schoon was de badkamer? | Overige faciliteiten & voorzieningen |
Service |
Vakantie met vrienden | Oudere reizigers |
Gezinnen met kleine kinderen |
TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.