Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Geweldig!!”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Los Llanos, Los Llanos de Aridane, La Palma, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Iedje S
Sevenum, Limburg, Netherlands
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
“Geweldig!!”
Beoordeeld op 11 mei 2019 voor een verblijf in februari 2019

Woning Abajo.
Mooie luxe woning met terras meteen aan de prachtige tuin met de vele zitjes in de zon of schaduw en prachtig uitzicht. 10 a 15 auto min. naar strand en Los LIanos.
Geen massa toerisme, mooie natuur en authentieke dorpjes.
Karel en Marja geven tips over de omgeving en restaurantjes.
Wij hebben het erg naar ons zin gehad met een aangename temperatuur eind febr. begin maart .

Datum van verblijf: februari 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 mei 2019
Dank je wel Iedje en Teun, blij met jullie beoordeling !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ACJdH
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Unieke, charmante locatie!”
Beoordeeld op 8 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Appartement en terrassen zijn op-en-top verzorgd en stijlvol en praktisch ingericht. Magnifiek uitzicht over de oceaan en de bergen.
En niet te vergeten de aardige, gastvrije eigenaren die je je snel laten thuisvoelen op de finca en goede suggesties hebben om het eiland te verkennen.
Kortom in één woord: geweldig!

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 mei 2019
Dank jullie wel Aris en Annema voor deze mooie beoordeling !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ritterspo ...
Berlijn, Duitsland
Niveau 3 bijdrager
10 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 januari 2021 voor een verblijf in december 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2020
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.