Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.840)
Beoordelingen filteren
1.840 resultaten
Waardering van reizigers
997
522
180
81
60
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
997
522
180
81
60
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.840 beoordelingen
20 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima complex. Goeie fitness. Kan me voorstellen dat het zwembad in het hoogseizoen misschien wat klein is. Rustige ligging direct aan het strand (einde van de baai). Heel vriendelijk personeel en uitstekend ontbijt. Had zelf een suite en voor 3 personen geeft dat genoeg ruimte. Hotel is wel een beetje afgelegen ten opzichte van de eettentjes dus als je een middag- en avondwandeling (ca. 15 langzame minuten tot de eerste zaakjes met (h)eerlijke gerechten) over het strand niet leuk vindt en niet altijd op het hotel aangewezen wilt zijn voor lunch en diner: zoek dan verder, zeker als je hier 7 nachten of meer wil blijven. Anders heeft dit hotel alles in huis voor een ontspannen gezinsvakantie met kleine kinderen of pubers.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
2  Bedank Stijn R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Novotel Kamala ... P, Manager van Novotel Phuket Kamala Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juli 2016
Google-vertaling

Dear Stijn R

Thank you for taking the time to write into TripAdvisor, It is always pleasing to receive a review from a guest that is still in house, thank you very much and It is also nice to know that you and your family are enjoying our Ocean Suite and that the hotel itself has everything one would need for the duration of your stay; thank you for mentioning this.

It was a pleasure to have met you and your family last evening in the lobby, really nice to share your positive feedback with the team, thank you.

Again, thank you very much for writing in, we are looking forward to your next visit to paradise.

Kind regards,
Tim Sargeant
Events & Marketing Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2015 beoordeeld

Mooi verzorgd rustig gelegen hotel.zeer goede ontvangst mooie propere verzorgde kamer en een lekker uitgebreid ontbijt. Wat zeker mag vermeld worden zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.Kortom wij hebben daar een leuke tijd beleeft gewoon voor herhaling vatbaar.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank pee g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Novotel Kamala ... P, Manager van Novotel Phuket Kamala Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 september 2015
Google-vertaling

Dear Pee G

Thank you for taking the time to write into TripAdvisor following your recent stay. The team is thrilled to know our quiet and relaxed location was enjoyed and that the their friendly and helpful service was a highlight; it was our pleasure to look after you!

Thank you very much for writing in and letting us know how nice your stay was, we are looking forward to repeating it again for you soon.

Kind regards,
Tim Sargeant
Events & Marketing Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2015 beoordeeld

Wij hadden de ocean suite kamer geboekt en deze was geweldig. Prachtige badkamer, heerlijke bedden, voldoende kastruimte en het uitzicht fantastisch. Wij zijn 8 dagen in dit hotel geweest en we hebben genoten. Rustige sfeer, goede bediening, vriendelijk personeel. Zwembad is heerlijk, lekker lounge muziekje op de achtergrond. Vanuit het hotel loop je via het strand naar kamala, klein dorpje met restaurant, terras en kleine winkeltjes. Aan het begin van het dorp vind je een paar goede restaurants waar je heerlijk kunt eten. Als je in de avond terug wil lopen vanuit het dorp dan kun je een tuk tuk nemen (200bath). Ontbijtbuffet is heel goed, uitgebreide keuze. Rooftop bar heerlijk en leuk om in de avond nog even te biljarten. Ik raad het hotel zeker aan. Het verlaten witte strand met de palmbomen is een droom uitzicht.

Kamertip: Als je kan kies dan zeezicht, elke ochtend wakker worden met zicht op strand is geweldig. Je hoort de zee op je kamer: heerlijk
  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Familie2011_11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Novotel Kamala ... P, Manager van Novotel Phuket Kamala Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Familie2011_11
Thank you for taking the time to review us following your recent 8 day stay in our Ocean Suite, fantastic to read you made good use of the hotels facilities including On The Roof’s Pool table; also, its great to share with the team you enjoyed their friendly service and the relaxing quiet location.

Again, thank you very much for writing in, we are looking forward to your next visit to paradise.

Kind regards,
Tim Sargeant
Events & Marketing Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2015 beoordeeld

Fantastisch hotel, redelijk nieuw, op een rustige plaats aan het strand. Zeer uitgebreid en lekker ontbijt, mooie gezellige kamers (superior), goed ontvangst en vriendelijke bediening; ideale uitvalsbasis met (gratis) shuttle naar de steden in de buurt. Goede airco in de kamers. Alle ruimtes zijn aangenaam en niet (te) toeristisch ingericht.

Kamertip: Rustige superior kamer met zicht op zee en niet aan het zwembad (als je rust wil)
  • Verbleef: maart 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Guy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Novotel Kamala ... P, Manager van Novotel Phuket Kamala Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 maart 2015
Google-vertaling

Dear Guy V
Thank you for writing into TripAdvisor following your stay with us, fantastic to read your comments this morning, thank you. We are glad to hear you found the teams service to be friendly and our location ideal for a base on this side of the island. I will share your comments with the team at Soul Kitchen regarding breakfast, we have been working hard to ensure breakfast has both great taste and verity and they will be excited to know the hard work is paying off.
Again, thank you for taking the time to write your review, we are all looking forward to your return.
Kind regards,
Tim Sargeant
Events & Marketing Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 februari 2015 beoordeeld

Mooi heel recent hotel, vlak aan het mooi witte zandstrand. De service, ontvangst en bediening is steeds met de meeste professionele en vriendelijke overtuiging. Door de nabijheid van Kamala dorp is de formule "logies en ontbijt" al voldoende. Elke avond heel lekker en goedkoop gaan eten in de plaatselijke restaurants. Wat is er heerlijker dan tijdens zonsondergang een strandwandeling te maken, op weg naar een van de vele gezellige restaurants.
In de andere reviews wordt wel eens commentaar gegeven op de hygiëne en onderhoud. Vergeet niet dat we hier in Thailand zitten en niet thuis. Het i nu eenmaal een andere cultuur en levensopvatting. Ik heb elke nacht in een proper fris bed geslapen. En de badkamer was ook steeds proper. Maar dat er toch eens een beetje zand in een hoekje achterblijft. So what!
Dit hotel is zeker een aanrader.

Kamertip: Wij hadden een kamer aan de zeezijde, wat niet betekend zeezicht ;o) Maar eigenlijk doet het er niet toe waar je zit.
  • Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Stef D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Novotel Kamala ... P, Manager van Novotel Phuket Kamala Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 februari 2015
Google-vertaling

Dear Stef D

Thank you very much for taking the time to write into TripAdvisor following your recent stay with us, Wow! We are extremely delighted to receive your kind comments regarding our friendly and professional team and our beautiful location, yes, the local Kamala restaurants and village are becoming very popular among guests and we also love the relaxed and beachside feel it has.

I will share your comments with the team, they love to know guests enjoyed their time with us and we are all looking forward to your return to paradise.

Kind Regards,
Tim Sargeant
Events & Marketing Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken