Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch! ”
Beoordeling van Buda Bakery & Resto

Buda Bakery & Resto
Geclassificeerd als nr. 5 van 137 Restaurants in Buleleng District
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 15
Keukens: Aziatisch
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Bezorgen, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

2 avonden achter elkaar hier gegeten. Pick up service hebben ons op gehaald en weggebracht. Het eten is van hele goede kwaliteit. Ook de desserts / cocktails / koffie is heerlijk. Mega vriendelijk personeel! 10/10. Bedankt!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank nouschkav755
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (859)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 859 beoordelingen

4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is even zoeken, maar wanneer je er bent , is het een fantastisch plekje. Goed eten, zowel Europees, als Aziatisch, maar ook heerlijke taart en brood. Voor alle momenten van de dag een aanrader. Zelfs pick-up service!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Innerkey
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisterenavond gegeten in de Buda Bakery & resto.
Gekozen gerechten: garlic bread als voorgerecht (om te delen), chicken gordon blue & fish & chips (als hoofdgerechten).
Voorgerecht genoeg voor 4personen. Volledig stokbrood.
Voor het hoofdgerecht kan ik enkel oordelen voor de chicken gordon blue: het was fenomenaal. Hoedje af aan de chef. Ik kan me niet herinneren dat ik nog zo lekker gegeten heb. Subliem en een echte aanrader!

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank HenryTack
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg genoten van een lunch bij de Buda Bakery & Resto!
We hadden de Green Sandwich. Mooie opmaak met verschillende groenten en salade. En daarna een heerlijke cappuccino (heet! Zoals het hoort) gedronken. Heel creatief : een kaneelstokje als roerstaafje! Zeker een aanrader om er te eten. Beneden is de bakkerij en heerlijke geuren dwarrelen naar boven terwijl je op het terras je lunch nuttigt!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Nathalie1243
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ligt wat afgelegen, maar is het zeker waard.
Wanneer je eens wat anders wilt dan typisch balinees eten, kan je hier terecht.
Wij hebben heerlijke sandwich gegeten die vele malen lekkerder is dan soortgelijke lunches in het gemiddelde restaurant op Bali. Ook de cappucino was zo als die hoort te zijn, smakelijk en heet.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Diana9876
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Buda Bakery & Resto bekeken, bekeken ook

 

In Buda Bakery & Resto geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding