Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Om nooit weg te gaan.....!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Ongoye View Residence

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 10 gasten
Mtunzini, Zululand, KwaZoeloe-Natal

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 34 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
theresevd ...
Hoofddorp, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Om nooit weg te gaan.....!”
Beoordeeld op 15 april 2015 voor een verblijf in maart 2015
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Wat hebben we een waanzinnige drie weken vakantie gehad, het prachtige huis met werkelijk alles wat je maar kunt wensen en prachtig luxe ingericht, dagelijks "ontzorgd" door Mokie, de housekeeper, met de afwas, schoonmaak, bedden, handdoeken, ligstoelen etc., de tuin, het heerlijke zilte zwembad, de ligging, de veiligheid, de wildparken op één uurtje rijden, het strand, de lieve buurvrouw die mooie accomodaties bij de wildparken kan boeken, 's-avonds genieten van de zonsondergang en het eten bij de plaatselijke restaurantjes en vooral.....helemaal niets doen, alleen maar genieten!
Kortom, het toppunt van onthaasten, om nooit weg te gaan......gelukkig gaan we over elf maanden terug!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Alles
Minpunten: Kunnen niets bedenken
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Erwin669
Dubai, Dubai, United Arab Emirates
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Ultieme onthaast lokatie”
Beoordeeld op 10 maart 2013 voor een verblijf in december 2012
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Prachtige "Piet Boon Villa" van alle gemakken voorzien op een schitterende lokatie vlakbij het strand, wildparken, restaurants, golfbaan etc. Perfect onderhouden, niets op aan te merken, een absolute aanrader! Genieten met een hoofdletter G.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Architectuur, inrichting en lokatie
Minpunten: Het vertrek uit Mtunzini
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nico v
Bentveld
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Droomhuis”
Beoordeeld op 15 januari 2013 voor een verblijf in januari 2013
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Wat een schitterend huis, het overtrof al onze verwachtingen die we al hadden via de website. We werden gastvrij ontvangen door de buurvrouw, die ons wegwijs maakte en Mokey, die op het terrein een huisje heeft en ons bij alles behulpzaam was. Het waren heerlijke weken van golfen, beestjes kijken in het op een klein uurtje rijden gelegen oudste wildpark van Zuid Afrika en luieren bij het zwembad. ’s Avonds genoten we van de zonsondergang en het uitzicht vanaf de prachtige trap met een glas heerlijke Zuid Afrikaanse wijn. Het was een geweldige ervaring die naar meer smaakt, jammer dat we er maar vier weken van konden genieten.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Het prachtige zwembad en uitzicht
Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cornelien ...
Elst, Utrecht, Netherlands
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Waanzinnige vakantie”
Beoordeeld op 13 januari 2013 voor een verblijf in januari 2013
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

We hebben echt een super tijd gehad. Het huis was prachtig, ruim en er werd iedere dag gezorgd voor een opgemaakt bed en schone handdoeken. Wat een service! Onze kinderen lagen 's ochtends al in het prachtige zwembad. Ze konden zich hierin uitleven, en ook deze werd keurig iedere dag onderhouden. De ligging van het huis, tuin en zwembad is werkelijk fantastisch! Kortom we hebben genoten van huis en omgeving!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Huis en omgeving
Minpunten: Niets
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meya7737
Cape Town
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Een heerlijke plek om bij te komen...!”
Beoordeeld op 11 januari 2013 voor een verblijf in juli 2012
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Ons verblijf in Ongoye View was fantastisch. Het huis is heel comfortabel en had met het zwembad, de BBQ, de voetbal- en tafeltennistafels, de open haard en de riante tuin al genoeg te bieden om ons een week prima te vermaken. Met het ongerepte strand, een meer, wandelpaden en een aantal restaurants in de omgeving hadden we hier met gemak een week langer kunnen blijven. We komen graag een keer terug!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De vriendelijkheid waarmee we ontvangen werden
Minpunten: Een van de slaapkamers heeft een gordijn in plaats van een deur, iets minder praktisch.
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maarten P
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Een absolute aanrader voor een echte Afrikaanse ervaring in een prachtige villa”
Beoordeeld op 9 januari 2013 voor een verblijf in augustus 2012
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

We hebben twee geweldige weken gehad in deze villa. Het huis is sfeervol en van alle gemakken voorzien. Het uitzicht is werkelijk fenomenaal. Elke zonsondergang was een feest. We hadden zebra's voor de deur, apen in de tuin, schitterende vogels in de bomen. Het dorp Mtunzini is mooi en veilig en onderdeel van een natuurreservaat. Bezoekjes aan Zululand zijn ons goed bevallen. Aan safariparken zijn we niet toegekomen, vanwege de baby, maar ze zijn prima als dagtocht te doen.
Het weer was prachtig in deze periode. De ontvangst in de villa was hartelijk en de service, dankzij servicemanager Mokey, uitstekend. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: het prachtige uitzicht
Minpunten: De slaapkamers hadden niet allemaal een deur en daardoor beetje gehorig.
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
rob v
aerdenhout
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Prachtig huis met privacy”
Beoordeeld op 9 januari 2013 voor een verblijf in februari 2012
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Goeie locatie ,rustig ,prettige buren
goede house keeper ,restaurants op loopafstand evenals de super en golfbaan.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: de hele omgeving
Minpunten: ligbedden en parasols
Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen