Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jammer van onze omrit voor tussenstop”
Beoordeling van Badenheimer Hof

Badenheimer Hof
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Restaurants in Badenheim
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Stukje omgereden vanwege geweldige review. Wat een tegenvaller. We waren de enigen daar. De WC’s en tafel waren niet schoon. Toen ik erop wees kreeg mijn dochter mijn vieze placemat en ik de schone van haar. Het zag er ongezellig uit. De prijzen van menu klopten niet met rekening. Was maar een eurootje (per gerecht!) zei de ober. Het eten was te zout. Plafond in sanitair was naar beneden gestort en nog niet opgeruimd. Verder wel aardige gastheer.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Sherpa07173892188
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (5)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 5 beoordelingen

4 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: september 2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: april 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: maart 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 februari 2018 beoordeeld
Google-vertaling

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Badenheimer Hof bekeken, bekeken ook

 

In Badenheimer Hof geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.