Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 193
PricelineUS$ 193
Vio.comUS$ 193
eDreamsUS$ 193
Agoda.comUS$ 193
Expedia.com
Hotels.com
alle 10 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (163)
Beoordelingen filteren
163 resultaten
Waardering van reizigers
104
37
15
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
104
37
15
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 163 beoordelingen
Beoordeeld op 23 augustus 2020

Wij verbleven in dit stijlvolle hotel voor 3 nachten, in één vd 3 suites.
Wat ons aantrok was het prachtige groene kader, de rust, de airco (het waren bloedhete dagen), het mooie gebouw in Normandische stijl, het culinaire arrangement.
Bij mooi weer kan je lunchen en dineren op het terras vh hotel met aangenaam zicht op de wijdse tuin.
Heel tevreden over dat alles, met speciale vermelding voor het vriendelijke personeel en de kok die origineel gepresenteerde menu's klaar maakt en deze telkens ook persoonlijk komt voorstellen.
Een aan te bevelen super verblijf!
Niet goedkoop, maar het waard...

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marc1052839
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Informations Lafarques, Directeur général van Lafarques, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2020

Geachte Heer,

Wij danken U voor uw advies op Tripadvisor.

Het was een genoegen U te ontvangen.

Wij zijn blij te horen dat U uw verblijf, het kader en het eten heeft geapprecieerd.

Wij danken U nog een keer voor uw opmerkingen.

Fijne dag

Met vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2020 via mobiele applicatie

Wij zijn in Augustus 3 nachten in Lafarques geweest. Wat hebben wij genoten van deze dagen. Kamer 5 was mooi ,schoon en compleet. Grote dikke handdoeken en badjassen . Leuk klein balkonnetje met stoeltjes. Als ik toch iets moet zeggen wat beter kan dan is het de douche. Weinig power uit de regendouche.
Er was koffie en thee op de kamer en een klein koelkastje. Geweldig uitzicht.
Ontbijt was compleet en goed verzorgd.
Door de corona maatregelen bediening aan tafel , maar prima geregeld.
Een heel groot plus punt is toch wel het zwembad het was 35 graden toen wij er waren dus zwemmen was heerlijk.
De laatste avond hebben wij in het restaurant gegeten. Het was een heerlijke zwoele avond . Wat kan de chef-kok goed koken. Lekker wijntje erbij
Wel aardig aan de prijzige kant

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank miek68
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Informations Lafarques, Directeur général van Lafarques, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2020

Geachte Heer,

Wij danken U voor uw advies op Tripadvisor.

Het was een genoegen U te ontvangen.

Wij zijn blij te horen dat U uw verblijf, het kader en het eten heeft geapprecieerd.

Wij danken U nog een keer voor uw opmerkingen.

Fijne dag

Met vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 november 2019

Mooi hotel in een nog mooier kader. Ruime suite op gelijkvloers met alle comfort. Misschien is het hotel voor sommigen te rustig maar voor anderen een ultieme aanrader. Het personeel is zeer vriendelijk en heel inschikkelijk.

Datum van verblijf: november 2019
Bedank 14billy1954
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 februari 2019

Slechte ontvangst, we kregen alleen de sleutel van de kamer en voorts moesten we zelf de bagage naar de kamer brengen zonder een woordje uitleg.....
Het eten was zeer matig en het wijn arrangement was gewoon schandalig duur.
Bij het 4 - gangen menu kregen we 3 glaasjes ordinaire wijn die slechts voor 1/4de gevuld waren en dit voor 32 Euro per persoon. Voor de kamer betaalden we 255 Euro in plaats van de 225 Euro vermeld op de site.
Wanneer we het ontbijt reeds beeindigd hadden kwam men vragen of we een omelet en gerookte zalm wilden.....De kaas op het buffet was oud en nodigde niet uit om er een stukje van te nemen....
De receptie en de bediening aan tafel verliep in eentalig Frans.
Een vriendschappelijke bediening is anders....een 4 - sterren hotel/restaurant onwaardig.
De brochure op de kamer alleen in het Frans waaruit ik besluit dat klanten die andere talen spreken niet welkom zijn.
DIT WAS EEN VERBLIJF MET EEN WRANGE NASMAAK, zeker niet voor herhaling vatbaar.

Kamertip: de kamer op het gelijkvloers heeft geen gordijnen aan het venster, men kan gemakkelijk binnen kijken. Geen privacy.
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank poppemie54
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lafarques, Directeur général van Lafarques, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2019


Geachte Heer,

Wij danken U voor uw advies op Tripadvisor.

Het was een genoegen U te ontvangen.

Wij hebben goede nota van uw opmerkingen genomen. Het spijt ons dat U uw verblijf en het diner niet heeft geapprecieerd.

Aangezien het de Valentijnsdag was, was het niet dezelfde prijs.

Wij danken U nog een keer voor uw opmerkingen.

Fijne dag

De Directie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 februari 2019 via mobiele applicatie

We zijn met ons gezin (kids van 4,5 en 1,5 jaar) een nachtje gaan logeren in Lafarque. Kamers waren zeer verzorgd, proper en gezellig ingericht. Ook hadden ze een mooi gedekt babybedje voorzien. Indien we dat wensten, konden de kids eten op de kamer (roomservice) en wij achteraf in het restaurant. Diner ‘s avonds was zeer lekker! Ook gezellig dat je apero en koffie kan nemen in het salon. Het ontbijt ‘s ochtends was ook heel verzorgd en alles was aanwezig. Enige minpuntje is dat ze geen kinderstoel hebben voor de kleintjes. Anderzijds zijn ze wel zeer kindvriendelijk.
Zeker een aanrader, temeer omdat het hotel gelegen is in een mooi park.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Stefnie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lafarques, Directeur général van Lafarques, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2019

Geachte Mevrouw,

Wij danken U voor uw advies op Tripadvisor.

Het was een genoegen voor ons uw familie en U te ontvangen.

Wij zijn blij te horen dat U uw verblijf en het diner heeft geapprecieerd.

Wat de kinderstoel betreft, hebben wij goede nota van uw opmerking genomen.

Wij danken U nog een keer.

Tot binnenkort

Fijne dag,

De Directie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken