Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 147
PricelineUS$ 147
eDreamsUS$ 147
Agoda.comUS$ 147
Vio.com
StayForLong
Expedia.com
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (165)
Beoordelingen filteren
165 resultaten
Waardering van reizigers
106
37
15
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
106
37
15
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 165 beoordelingen
Beoordeeld op 11 februari 2019 via mobiele applicatie

We zijn met ons gezin (kids van 4,5 en 1,5 jaar) een nachtje gaan logeren in Lafarque. Kamers waren zeer verzorgd, proper en gezellig ingericht. Ook hadden ze een mooi gedekt babybedje voorzien. Indien we dat wensten, konden de kids eten op de kamer (roomservice) en wij achteraf in het restaurant. Diner ‘s avonds was zeer lekker! Ook gezellig dat je apero en koffie kan nemen in het salon. Het ontbijt ‘s ochtends was ook heel verzorgd en alles was aanwezig. Enige minpuntje is dat ze geen kinderstoel hebben voor de kleintjes. Anderzijds zijn ze wel zeer kindvriendelijk.
Zeker een aanrader, temeer omdat het hotel gelegen is in een mooi park.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Stefnie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lafarques, Directeur général van Lafarques, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2019

Geachte Mevrouw,

Wij danken U voor uw advies op Tripadvisor.

Het was een genoegen voor ons uw familie en U te ontvangen.

Wij zijn blij te horen dat U uw verblijf en het diner heeft geapprecieerd.

Wat de kinderstoel betreft, hebben wij goede nota van uw opmerking genomen.

Wij danken U nog een keer.

Tot binnenkort

Fijne dag,

De Directie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2018

Kerstavond gevierd met de familie in Lafarques, 5 sterren Relais et Châteaux in de serene sfeer van een uitgestrekt bosrijk park. Professionele en vriendelijke ontvangst, prachtige ruime kamers en suites met alle charme, comfort en faciliteiten, zicht op het park. Aparte douche en WC, dubbele wastablet, koffiefaciliteiten, TV, safe en frigo. Fles wijn, pralines en fruit schaal als ontvangst bij het betreden van de kamer. Bijzonder sfeervol, men voelt zich meteen thuis. Er zijn 9 kamers en suites in totaal. Gastronomische keuken onder leiding van chef Olivier Tucki : moderne en traditionele keuken met een keuze uit streekproducten, verfijnde bereidingen en uiterst originele presentatie. De porties van het Kerstmenu waren echter bijzonder klein, dit moet herzien worden. Iedere gang was een hapje, geen volwaardige portie. Uitgebreid wijnassortiment. Gezellige privé salons om het aperitief of koffie te nemen. Heerlijk ontbijtbuffet met mogelijkheid om eieren, omelet naar wens te bestellen. Er werden pannenkoeken geserveerd. De ideale manier om de dag te starten en Kerstgeschenken uit te delen. Prachtig zonneterras en mogelijkheid om te wandelen in het 13 hectaren park. Er zijn ook paarden, ezels, geiten en een lama! Een paradijs in de Ardennen halfweg tussen de thermen van Spa en van Chaudfontaine.

Kamertip: Ontzettend genoten van kamer 5 met klein terras en zicht op het park.
Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Sabrina C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lafarques, Directeur général van Lafarques, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2019

Geachte Mevrouw,

Wij danken U voor uw advies op Tripadvisor.

Het was een genoegen U te ontvangen.

Wij zijn blij te horen dat U uw verblijf, het onthaal en het ontbijt heeft geapprecieerd.

W hebben goede nota van uw opmerking genomen.

Wij danken U nog een keer voor uw opmerkingen.

Tot binnenkort

De Directie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2017

Ben hier gelukkig terecht gekomen had deluxe kamer kamer was mooi maar bed klein en matras niet van de beste verder heel proper restaurant eten was zeer goed de bediening ok de omgeving heel rustig in de natuur wandeling gemaakt met de hond ze hebben er veel dieren wat mij het meest van al bij zal blijven is het onthaal en de service tijdens mijn verblijf van de man achter de balie een manus van al waar niets te veel voor is van aankomst tot vertrek echt een topvent die uw verblijf aangenamer maakt .
bedankd voor alles

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank fransc163
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lafarques, Directeur général van Lafarques, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2017

Geachte Mevrouw,
Geachte Heer,

Wij danken U voor uw advies op Tripadvisor.

Het was een genoegen U te ontvangen.

Wij zijn blij te horen dat U uw verblijf, het onthaal en de service heeft geapprecieerd.

Wat het bed betreft, hebben wij goede nota van uw opmerking genomen.

Wij danken U nog een keer voor uw opmerkingen.

Tot binnenkort

De Directie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2017 via mobiele applicatie

Tijdens een rally hadden we hier de lunch. De ontvangst was zeer hartelijk, de ligging en locatie prachtig! Toen een groot gedeelte van de groep binnen was begonnen we aan het buffet. De kwaliteit hiervan was goed, echter de kwantiteit matchte niet met de grote van de groep. Binnen de kortste keren was het buffet leeg en stonden er nog vele mensen aan te schuiven. Dit is wel het enige min puntje.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank 537vianneyd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 augustus 2017

We besloten in een opwelling om naar Lafarques te gaan. Wat een prachtige plek. Een schitterend landhuis, perfect gerestaureerd en heerlijk comfortabel. Het ligt in zijn eigen park, met allerlei dieren waar de gastheer zeer goed voor zorgt. We hebben een ram, een lama, wat geitjes, 3 ezeltjes, 4 eenden gezien die zo'n beetje rondscharrelen. Verder een prachtige moestuin en bloementuin. In het hotel staan veel verse bloemen en dat draagt bij aan de sfeer.
We zouden om 8 uur dineren en rond een uur of 7 zijn we vast in de salon gaan zitten voor een drankje. Rustige jazz op de achtergrond, warm, comfortabel.
Het diner was uitstekend, de wijn nog beter.
We hadden een prachtig gerestaureerde kamer met mooi badkamer en schitterend uitzicht over het park.
De gastheer en medewerksters delen alles om het ons naar de zin te maken en ze deden dat op een prettige manier.
We gaan hier zeker terugkomen. Een pareltje, zo voor het grijpen op een half uurtje van Maastricht. Superbe!

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank MichaelandPetra
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken