Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uit eten in Oud Rekem”
Beoordeling van Restaurant Oud Gerechtshof

Restaurant Oud Gerechtshof
Geclassificeerd als nr. 2 van 12 Restaurants in Rekem
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 75
Keukens: Belgisch, Italiaans
Gegevens restaurant
25 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangenaam verrast :vlotte bediening en vriendelijk personeel.lekker gegeten en correcte prijs,een aanrader

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Thuisvakantie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (61)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 61 beoordelingen

6 september 2020 beoordeeld

Zeer lekker eten al mag het iets meer zijn :)
Ook enorm vriendelijke bediening en een gezellige huiselijke sfeer
Helaas wel te duur voor wat je krijgt vonden wij persoonlijk (tafel van 4): voorgerecht 19€ voor 6 blaadjes ravioli met truffel en 33€ voor een tagliata met frietjes. Maar ok, als je het er voor over hebt, niet twijfelen want het was wel heel lekker. In ieder geval wel een zeer leuke gezellige avonden onder vrienden gehad!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Culinary_Divers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2020 beoordeeld

Tijdens onze vakantie gaan eten. Een geweldige smaak beleving wij hebben genoten van de ossenhaas. Perfect klaar gemaakt en een absolute smaakexplosie in je mond. Hier komen we zeker terug. Prijs is iets duurder maar dat is het dubbel en dwars waard.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Bianc En Rodrig... D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier terechtgekomen tijdens onze fietstocht. We namen de Carpaccio met truffel en het was heerlijk. Goedkoop was het zeker niet, maar de kwaliteit was wel top.

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank Wilcao
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 maart 2020 beoordeeld

Heel gezellige zaak en goede keuken. Echt gewoon lekker en zonder te veel gedoe. Fijn ontspannen. Ook de eigenaars zijn vriendelijk.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank RW260180
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Oud Gerechtshof bekeken, bekeken ook

Rekem, Limburg Province
Rekem, Limburg Province
 
Rekem, Limburg Province
Rekem, Limburg Province
 

In Restaurant Oud Gerechtshof geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.