Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“"Prachtige verblijfplaats voor ontdekken Provence"”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Callas, Var, Provence

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
tonbouhuy ...
Nuenen, Nederland
1 beoordeling
“"Prachtige verblijfplaats voor ontdekken Provence"”
Beoordeeld op 28 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018

We verbleven een week op deze prima plek om de Provence te gaan verkennen. Het appartement beschikt over complete inventaris, is schoon, goede sanitaire voorzieningen en is rustig gelegen. Voorzieningen buiten met ligweide, zwembad en diverse zithoekjes zijn voldoende ingericht. Pluspunt is dat er door de aanwezigheid van bomen ook voor een schaduwrijke plek kan worden gekozen als je de zon even wilt ontlopen.

Voor Franse begrippen zijn plaatsen als Frejus, de golf van Saint Tropez en de Gorge du Verdon vlakbij. Nice, Cannes en Monaco zijn goed te bereiken of mogelijk tijdens dagtocht te combineren.

Kleine dorpjes als Bargemon (met historisch dorpsplein, terrasje, platanen en waterpomp) liggen binnen 5 minuten rijden afstand. Neem even plaats en geniet van het Franse leven.

De gastvrouw en gastheer doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Géén bemoeizuchtige types, soms een lekkere traktatie als verrassing.

Een plek om terug te komen

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 aug 2018
Désolé, on vous réponds en français !
Merci pour votre avis , il est important de voir que vous ne vous êtes pas trompés d'endroit.
Au plaisir
Sylvie et Christian
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sabroor
1 beoordeling
Beoordeeld op 16 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 jul 2019
Merci, nous sommes contents que votre séjour se soit passé .Nous nous efforçons que notre petit paradis reste un havre de paix.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Morgane G
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 mei 2019
Merci également pour votre gentillesse et le grand respect des lieux alors on vous dit jamais 2 sans 3
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fabrice B
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 24 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 aug 2018
Merci pour votre avis qui nous touche beaucoup . Nous avons choisi ce lieu au calme afin de ne pas être trop excentré du village et des accès. Pour la route , il ne s'agit que petite route reliant le village.
Au plaisir de vous revoir
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Loupentac ...
paris
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 2 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 jul 2018
Merci beaucoup pour votre gentil message. Au plaisir de vous revoir
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
olivero59
Nord, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 mei 2018
Merci pour votre avis , c'est un plaisir reciproque de vous avoir reçu
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GaelleSan ...
Nice, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: april 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 mei 2018
Merci beaucoup pour votre avis , cela fait chaud au coeur. Nous sommes des personnes simples et voulant que nos hôtes passent un merveilleux moment dans notre petit paradis. ..au plaisir de vous revoir.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen