Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuke unieke markt

Echt wel een toeristische attractie. Leuke markt met antiek, snuisterijen, partij producten ... meer lezen

Beoordeeld op 22 mei 2018
102martinev
,
Purmerend, Nederland
via mobiele applicatie
erg rustig

we waren er de laatste zaterdag van 2017, heel triest weer, en weinig reuring op de markt. Wel ... meer lezen

Beoordeeld op 7 januari 2018
Jan C
,
Apeldoorn, Nederland
Lees alle 14 beoordelingen
  
Beoordelingen (14)
Beoordelingen filteren
14 resultaten
Waardering van reizigers
5
1
3
2
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
5
1
3
2
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 14 beoordelingen
Beoordeeld op 19 maart 2019

Ik geef deze antiek goederenmarkt een 8, want er is van alles te koop van speelgoed tot kleding. Ook is er een restaurant waar je kunt eten dus

Datum van activiteit: april 2018
2  Bedank Esther S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 november 2018 via mobiele applicatie

Wat viel dit tegen zeg, allemaal oude rommel en daar nog een euro voorbetalen....?? Kleding wat er te koop was, was volgens mij 10 jaar geleden modern.

Datum van activiteit: november 2018
1  Bedank Daphne L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2018

Leuke kraampjes met allerlei zaken. Koffie met iets lekkers, snacken mogelijk en live muziek. Leuk voor een halve dag vertier.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Bert v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2018 via mobiele applicatie

Echt wel een toeristische attractie. Leuke markt met antiek, snuisterijen, partij producten, telefoonhoesjes, aardbeien. Leuk om eens te bezoeken. Mensen zijn erg gastvrij en aardig.

Datum van activiteit: mei 2018
3  Bedank 102martinev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2018

Zeer gevarieerd aanbod, als je het hier niet kunt vinden kun je het nergens vinden. Zaterdags kun je via de bezoekersingang naar binnen voor €1,- en het parkeren is gratis. Koffie slechts €0,80!

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank zepp2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken