Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“fantastisch”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Nanthiat, Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Bert en M ...
1 beoordeling
“fantastisch”
Beoordeeld op 27 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018

Wij hebben 2 fantastische weken gehad in Domaine Lespins. Wat en rust en vrijheid. De eerste week alleen bij huis gebleven omdat het daar zo heerlijk toeven is. Heerlijk in de zon of de schaduw, kies maar uit. Het uitzicht is prachtig, vooral bij zonsondergang. De gite is heel comfortabel en gezellig, aan alles is gedacht. De gastheer en vrouw zijn hele prettige mensen, die houden van een praatje op zijn tijd, maar je ook prima met rust laten. De omgeving is prachtig met leuke plaatjes op goede rijafstand. En alles zonder massatoerisme. Wij hebben het erg naar onze zin gehad.

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 sep 2018
Dankjewel Bert en Marianne voor deze mooie beoordeling!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
69jcv
Niveau 2 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
“Geweldig”
Beoordeeld op 9 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Prachtige locatie, gelegen op een heuvel in hartje Pergord Vert.
De gite is zeer compleet uitgerust, het ontbreekt je aan niets, uitstekende bedden en zeer luxe ingericht.
De omgeving nodigt uit om helemaal tot rust te komen na de hectiek in Nederland.
Rust en ruimte volop aanwezig slechts verstoord door de vogels.
Daarnaast niets dan lof voor de gastheer en vrouw en bedankt voor jullie gastvrijheid.

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 sep 2018
En jullie bedankt voor deze mooie beoordeling!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen