Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Rebecca V

Heerlijke rust…

Beoordeling van La Mouline
5,0 van 5 bollen12 aug 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Een relaxte vakantie in een prachtige locatie:
het zwembad is ideaal voor de kinderen, het eten is ongelooflijk lekker en verrassend, de hartelijkheid is uitmuntend.

Perfect plekje voor een zorgeloze vakantie!
Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 75
Volledig restitueerbaar
  • Agoda.com
    € 75
9.5 km van La Mouline
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 146
  • Agoda.com
    € 146
  • Vio.com
9.9 km van La Mouline
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 105
  • Expedia.com
    € 151
  • Hotels.com
    € 150
  • Priceline
7.0 km van La Mouline
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 126
€ 112
Volledig restitueerbaar
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 112
  • ZenHotels.com
    € 126
  • Tripadvisor
    € 112
10.3 km van La Mouline
Gratis wifi
Gratis parkeren
terrasse jardin
€ 93
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 93
12.5 km van La Mouline
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 88
€ 76
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 88
  • Vio.com
12.4 km van La Mouline
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 90
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 90
12.5 km van La Mouline
Le Bosc
€ 114
Volledig restitueerbaar
  • Agoda.com
    € 114
12.3 km van La Mouline
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 185
Eenvoudig en snel boeken
  • Vio.com
9.0 km van La Mouline
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 140
  • Agoda.com
    € 140
10.4 km van La Mouline
Meer hotels in Belveze bekijken
Beoordelingen (199)
Beoordelingen filteren
199 resultaten
Waardering van reizigers
197
2
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
197
2
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
91 - 96 van 199 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2022 via mobiele applicatie

Wederom deze **** bed and breakfast bezocht in de lot. Diverse gasten die al meerdere keren deze idylische plek bezochten, zoals wij. Goeie uitvalsbasis om de regio te verkennen en ‘s avonds samen te genieten van het gezamenlijke diner met mooie wijnen. De oprechte gastvrijheid is reden waarom je hier naartoe rijdt in ‘ the middle of nowhere’. Het heerlijke zwembad vergezelt met een cocktail maakt het af. De kamers zijn ook ‘s zomers heerlijk koel en uitgebreid ontbijten doe ‘s morgens buiten met alles wat je maar kan wensen.

Kamertip: Je rijdt gemiddeld een km per minuut met de auto, dus geniet van het parcours en het landschap
Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 294PaulJ294
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 augustus 2022

Super locatie, lekker eten, mooie omgeving en vriendelijkheid troef!
Luc en Tine staan iedere dag paraat om je met de grootste zorg te omringen en je een super vakantie te voorzien.
Subliem ontbijt en diner en keuze uit verschillende top wijnen.

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 345heind
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 augustus 2022

Voor de derde maal op rij verbleven wij tijdens de zomervakantie een week in La Mouline. Opnieuw top! La Mouline blijft synoniem voor warme gastvrijheid, heerlijk ontbijt en culinair hoogstaand avondmaal, lekkere wijn, mooie historische stadjes in de buurt, prachtig zwembad en bovenal kraaknet!! En zo kunnen we nog even doorgaan ...

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank O9353OUellenb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 juli 2022

Als je mag dromen van vakantie in het Zuiden van Frankrijk dan komen de beelden die daarbij opkomen helemaal overeen met de realiteit in La Mouline: schitterende gastvrouw en -heer, mooi en verzorgd verblijf, fantastisch ontbijt en diner, prachtige omgeving, rust, ...
Wij komen terug!

Datum van verblijf: juli 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank josdelle
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 juli 2022

Wij verbleven hier 8 nachten bij Luc en Tinne. Wat een topadresje!!! Elke dag werden we verwend met een driegangenmenu. Het ontbijt was perfect en elke morgen kregen tips en trics om de streek te verkennen. Een aanrader in deze streek!!

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank StevenW-SophieVdd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken