Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Subliem”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 4 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Gournay-Loize, Deux-Sevres, Nouvelle-Aquitaine

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
arie214
Rotterdam, Nederland
Niveau 4 bijdrager
29 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Subliem”
Beoordeeld op 20 juni 2015 voor een verblijf in juni 2015

Op een bijzonder landelijke locatie een zeer hartelijke ontvangst door de gastvrouw en heer. Met een top klantvriendelijkheide voel je je onmiddellijk thuis op je vakantiebestemming. Veel woorden zijn nog te weinig voor deze locatie. Subliem dus!!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: De gastvrije vriendelijke ontvangst en de top locatie
Minpunten: We hadden maar een nacht geboekt
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Huygelen ...
Mechelen, Antwerpen, Belgium
1 beoordeling
“Fantastisch”
Beoordeeld op 22 september 2014 voor een verblijf in september 2014

alles was gewoon perfect ,geen enkele opmerking een echte aanrader , we gaan zeker volgend jaar terug . eten super lekker en zeer goede bediening , kamers zijn zeer proper ,de omgeving is rustgevend ,fietsers en wandelaars komen zeker aan hun trek

Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inez d
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Fantastisch verblijf”
Beoordeeld op 26 augustus 2014 voor een verblijf in augustus 2014

Een aanrader: mooie ruime kamers, alles tot in de puntjes verzorgd. Grote aangename leefruimte die door de gasten mag gebruikt worden. Walter en Linda staan steeds klaar voor hun bezoekers. We hebben elke avond daar het diner genomen, het was ongelooflijk lekker voor een zeer correcte prijs en indien nodig wordt
het menu aangepast, wat handig was met kinderen. Drank en aperitief kan heel de dag door besteld worden aan economische prijzen. Onze 5 dagen vakantie waren fantastisch.We komen zeker nog eens terug.

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
willyserr ...
Mechelen, België
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“SCHITTEREND”
Beoordeeld op 8 juli 2014 voor een verblijf in juni 2014
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Je wordt warm en vriendelijk onthaald door de eigenaars Lynda en Walter. De grange is mooi en smaakvol gerenoveered. Het ontbijt is verzorgd, uitgebreid en meer dan voldoende ! Voor diegenen die het wensen verwend Walter je op culinair vlak. Er is mogelijkeheid om een menu te kiezen, hetgeen wij zeker aanraden. De B&B is tevens een voortreffelijk uitgangspunt voor mooie uitstappen.. .
Deze B&B is een echte aanrader, een waar je zeker naar zult terugkere

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: het eten
Minpunten: niets
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kim J
Mechelen, België
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Een geweldige relaxte vakantie!”
Beoordeeld op 8 juni 2014 voor een verblijf in mei 2014
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

We hadden een superverblijf! Lekker eten, mooie verzorgde kamers, een prachtige tuin en omgeving. Heerlijk rustig zoals we eens even nodig hadden! Je kon er ook een toertje met de mountainbike doen of een mooie wandeling maken, schitterend gewoon. We hadden ook een prachtig plekje gevonden om de zonsondergang te zien, zo mooi! Er zijn tevens ook verschillende parken en tuinen die je kan bezoeken. De abdij in Melle was zeker de moeite, fantastisch mooi! We zijn op en top verwend geweest en we hadden zeker niets te kort! We komen zeker en vast nog eens terug!

Groetjes, Kim, Giorgio en Rik

Reisgroep: Overige
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
greet_dek ...
Elewijt, België
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“TOPPIE om van een relaxe vakantie te genieten!”
Beoordeeld op 8 mei 2014 voor een verblijf in mei 2014
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Warme vriendelijke joviale ontvangst! prachtig gerenoveerd! 4 mooie verzorgde kamers!
lekker ontbijt! Walter, chefkok, kan zorgen voor een heerlijk diner en/of lunch. Beter dan een driesterrenchef! Prijs/kwaliteit is super! Je kan er heerlijke fietstochten maken, wandelingen, uitstappen. Klant is er KONING! Zwembad, petanquebaan, fietsen aanwezig. Diervriendelijk! Echt genoten van onze vakantietrip! Komen zeker terug!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: dat je je er onmiddelijk thuis voelt
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NielsVanD ...
Gournay-Loize, Frankrijk
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Excellent”
Beoordeeld op 1 mei 2014 voor een verblijf in mei 2014
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Zeer gastvrij bij ontvangst en tijdens verblijf. Lekker en uitgebreid ontbijt! Leuke activiteiten in omgeving en fantastische locatie voor een meerdaagse fietsvakantie. Een aanrader!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Mensen met huisdieren
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen