Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“The Joglo Exotic is a paradise!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 3 gasten
Batu, East Java, Java

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

mia32
Bruchsal
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 december 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 dec 2017
Thank you so much Karin, we were so happy to have you....we spoil the guest to feel home....We look forward to welcome you on your next trip.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gregs4692
Washington DC, District of Columbia
1 beoordeling
Beoordeeld op 25 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 sep 2017
DearGreg
Thank you very much for your review. We are delighted that you did enjoy your stay in our Joglo so much. We can give back your compliments as we have been very happy having you as our guest. You kept the place incredible clean and tidy and we appreciated you kindness very much. You have been a perfect guest and we do look forward to host you again.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sentot S
Jakarta
Niveau 2 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 24 september 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 sep 2017
Dear Sentot
Thank you very much for your review. It was our pleasure having you in our holiday retreat and we really are looking forward to have you back.
Dian
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
R_Marscha
Kirchdorf am Inn, Duitsland
Niveau 6 bijdrager
95 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 42 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 okt 2017
Dear Reini, thank you so much for choosing our Joglo as your holiday palace in Batu. It was really a pleasure to have you with us, your happiness is a big satisfaction for us. We look forward to have you back in our Joglo next year. Warmest greetings, Dian and Ruedi
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen