Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (679)
Beoordelingen filteren
679 resultaten
Waardering van reizigers
216
232
142
58
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
216
232
142
58
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 679 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juli 2018 via mobiele applicatie

Prachtig hotel met super mooie kamers en een top zwembad, direct aan zee dus heel mooi uitzicht. Wij zijn daar met een groep van 120pers geweest en alles was prima geregeld.
1 tip misschien is een Engelse vertaling op de menukaart handig voor toeristen...

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Sylvia v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2016

Kamer, suite perfect, jammer geen t.v in slaapkamer, alleen kleine t.v in zitgedeelte.
Viel dus tegen.
Wifi is aan verbetering toe.
Het avondbuffet is zeer matig tot slecht.
Zwembad goed en stoelen genoeg.
Niets op aan te merken.
Toch een prima hotel om te verblijven.

Kamertip: De wifi valt zeer regelmatig uit, is zeker aan verbetering toe. De suites hebben een klein balkon aan zeezijde. Verschillende grotes!
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank rstruijs2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2016 via mobiele applicatie

Toch gekozen om naar Sicilië te gaan omdat de weersverwachting in noord Italië niet geweldig was.

Ons doel van de vakantie even helemaal weg! En dat kan hier prima zelfs de parasol en de ligbedden worden voor je klaargezet door het vriendelijke personeel.

De kamers zij ruim genoeg en worden iedere dag schoongemaakt met nieuwe handdoeken.

Kanttekeningen:
er is maar 1 restaurant dagelijks open, met een beperkte menukaart.
Restaurant la rada is alleen in het weekend open en kent een beperkt keuze menu, alleen vis.

Bij de bar kun je naast drinken ook panini tosti en ijs bestellen maar hier is geen kaart van.

Auto huur via hotel is best duur en de verhuurder spreekt geen Engels, daarnaast wordt de auto zo goed als leeg (benzine) afgeleverd de benzine die overblijft na je gebruik ben je dus kwijt!

Als je iets wil ondernemen moet je hier zelf achteraan en is een huurauto noodzakelijk vanwege de ligging van het hotel.

De weg is niet fijn om te wandelen, wij vonden santa tecla nog te doen (heeft een heerlijke pizzeria).

In het weekend wordt het hotel voor bruiloften en andere partijen verhuurd (tijdens ons verblijf vrijdag en zaterdag).

In het weekend komt ook locale bevolking naar het hotel voor te zwemmen en kan het dus druk worden.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank karstj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2015 via mobiele applicatie

Keurig verzorgd hotel. Goede service. Attent personeel. Zwemmen in zee is lastig toegankelijk. Italiaanse gastvrijheid. Zeer goed eten in het a la carte restaurant. Absolute aanrader voor een paar dagen, als afsluiting van je rondreis op Sicilië.

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leow2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2013

Het hotel voldoet voor maximal 2-3 nachtjes op doorreis. er zijn zoveel mooiere plekken om te overnachten op dit eiland.
Boek in ieder geval een superior kamer met zeezicht. De normale kamers bevinden zich in de oude vleugel en zijn nog niet opgefrist. Dat is merkbaar aan alles.
Details als niet werkende airco, verroeste raamhendels en slechte stoelen op balkon vind je dan op je weg.
Personeel is erg dienstbaar op de receptie. De barman is erg service gericht. In het restaurant lijkt het alsof de politie je bewaakt. Vooral niet buiten gaan zitten, want dat is voorbehouden aan het ala carte publiek. Het ontbijt is beperkt en niet voldoende voor 4 sterren. Verhongeren zal je echter niet. Het zwembad is leuk, maar klein. Het tweede zwembad ligt al jaren droog en ziet er niet uit. Voor 40+ers goed te doen, maar voor stellen met kinderen is het niet aan te raden.

Kamertip: neem zeezicht en superior, anders krijg je spijt.
Datum van verblijf: juni 2013
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ariejm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken