Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super charmante verblijfplaats”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Sangatte, Pas-de-Calais, Hauts-de-France

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 29 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

hannelore ...
Kortrijk, België
Niveau 3 bijdrager
10 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Super charmante verblijfplaats ”
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in maart 2020

Heel mooi ingericht, super gezellig voor een weekendje weg en op een boogscheut van de kust. Wij hebben hier een fantastisch weekendje gehad. Een echte aanrader

Datum van verblijf: maart 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stevenlan ...
1 beoordeling
“Een echte aanrader!”
Beoordeeld op 28 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019

Zeer mooie B&B, op 50m van het strand, heel rustig, alle comfort, lekker ontbijt, een echte aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
76katrien ...
Sayalonga, Spanje
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
“Voor herhaling vatbaar!”
Beoordeeld op 30 december 2017 voor een verblijf in december 2017

Zeer smaakvol ingerichte studio! Prima onderhouden en heel netjes! Vlakbij de zee voor mooie wandelingen langs de Opaalkust. Cedric is een aangename gastheer zowel vooraf als ter plaatse. De ontbijtmand is een leuke formule. Ze staat gewoon klaar aan de deur zodat je je vakantie naar eigen tempo kan invullen. Een compleet ontbijt, heel leuk geserveerd. Wij gaan zeker nog eens terug. Een dikke dankjewel aan Cedric, Mathilde en hun lieve kinderen!

Datum van verblijf: december 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 dec 2017
Bedankt voor je vriendelijkheid! We zullen heel blij zijn je weer te zien. (Ik hoop dat Google correct heeft vertaald) ;) Cédric et Mathilde
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
974rinusm
Duffel, België
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
“Zeer verzorgde en gezellige B&B”
Beoordeeld op 31 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Een zeer warme gastheer die je het gevoel geeft echt welkom te zijn, een mooi ingerichte en propere gastenkamer, met terras en een apart toilet en badkamer. Het strand ligt vrijwel naast de B&B en op een kleine kilometer afstand is een heerlijk visrestaurant (Le Blanc Nez, aan te bevelen!). Heerlijk rustig geslapen en wakker geworden met een verzorgd en smakelijk ontbijt. Cédric (de gastheer) is bereikbaar, maar houdt zich discreet op de achtergrond. Kortom: voor een paar dagen weg uit de alledaagse beslommeringen is dit de plaats om naar toe te gaan.

Datum van verblijf: augustus 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReneHorst ...
Enschede, Nederland
Niveau 5 bijdrager
41 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 januari 2020 voor een verblijf in januari 2020

Datum van verblijf: januari 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CaroFace
Chamonix, Frankrijk
Niveau 5 bijdrager
65 beoordelingen
28 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 34 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Imadzarka ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 26 januari 2019 voor een verblijf in januari 2019

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen