Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Voor herhaling vatbaar!”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Sangatte, Pas-de-Calais, Hauts-de-France

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
katrien s
Antwerpen, België
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
“Voor herhaling vatbaar!”
Beoordeeld op 30 december 2017 voor een verblijf in December, 2017

Zeer smaakvol ingerichte studio! Prima onderhouden en heel netjes! Vlakbij de zee voor mooie wandelingen langs de Opaalkust. Cedric is een aangename gastheer zowel vooraf als ter plaatse. De ontbijtmand is een leuke formule. Ze staat gewoon klaar aan de deur zodat je je vakantie naar eigen tempo kan invullen. Een compleet ontbijt, heel leuk geserveerd. Wij gaan zeker nog eens terug. Een dikke dankjewel aan Cedric, Mathilde en hun lieve kinderen!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 dec 2017
Bedankt voor je vriendelijkheid! We zullen heel blij zijn je weer te zien. (Ik hoop dat Google correct heeft vertaald) ;) Cédric et Mathilde
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rinus M
Duffel, België
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
“Zeer verzorgde en gezellige B&B”
Beoordeeld op 31 augustus 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017

Een zeer warme gastheer die je het gevoel geeft echt welkom te zijn, een mooi ingerichte en propere gastenkamer, met terras en een apart toilet en badkamer. Het strand ligt vrijwel naast de B&B en op een kleine kilometer afstand is een heerlijk visrestaurant (Le Blanc Nez, aan te bevelen!). Heerlijk rustig geslapen en wakker geworden met een verzorgd en smakelijk ontbijt. Cédric (de gastheer) is bereikbaar, maar houdt zich discreet op de achtergrond. Kortom: voor een paar dagen weg uit de alledaagse beslommeringen is dit de plaats om naar toe te gaan.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Clarissew ...
Thiant, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 6 november 2017 voor een verblijf in Oktober, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 nov 2017
Merci Clarisse ;)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
Beoordeeld op 5 november 2017 voor een verblijf in Oktober, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 nov 2017
Merci beaucoup. A très bientôt !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
larsimont ...
Ottignies-Louvain-la-Neuve, België
1 beoordeling
Beoordeeld op 22 oktober 2017 voor een verblijf in Oktober, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Camille F
1 beoordeling
Beoordeeld op 20 oktober 2017 voor een verblijf in September, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 okt 2017
Vive les mariés ! Tous nos vœux de bonheur !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laurence ...
Villers-le-Bouillet, Liege, Belgium
2 beoordelingen
Beoordeeld op 24 augustus 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 aug 2017
Merci beaucoup ! Ce fut un réel plaisir !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 84
/
Nacht
Week
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen