Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Zeer verzorgde en gezellige B&B”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Sangatte, Pas-de-Calais, Hauts-de-France

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 19 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Rinus M
Duffel, België
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
“Zeer verzorgde en gezellige B&B”
Beoordeeld op 31 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Een zeer warme gastheer die je het gevoel geeft echt welkom te zijn, een mooi ingerichte en propere gastenkamer, met terras en een apart toilet en badkamer. Het strand ligt vrijwel naast de B&B en op een kleine kilometer afstand is een heerlijk visrestaurant (Le Blanc Nez, aan te bevelen!). Heerlijk rustig geslapen en wakker geworden met een verzorgd en smakelijk ontbijt. Cédric (de gastheer) is bereikbaar, maar houdt zich discreet op de achtergrond. Kortom: voor een paar dagen weg uit de alledaagse beslommeringen is dit de plaats om naar toe te gaan.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Crookie54
Sheffield, Verenigd Koninkrijk
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 10 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aesopsfro ...
Melbourne, Australië
Niveau 3 bijdrager
17 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 maart 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lolohoe
Villers-le-Bouillet, België
1 beoordeling
Beoordeeld op 28 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 aug 2018
Merci à vous. C'était un plaisir de vous recevoir. A très bientôt sur la Côte d'Opale !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steffi79G
Baden-Württemberg, Duitsland
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stephanie ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 14 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bira2013
Duitsland
Niveau 5 bijdrager
64 beoordelingen
17 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 19 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen