Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Zeer verzorgde en gezellige B&B”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Sangatte, Pas-de-Calais, Hauts-de-France

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 33 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

974rinusm
Duffel, België
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
“Zeer verzorgde en gezellige B&B”
Beoordeeld op 31 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Een zeer warme gastheer die je het gevoel geeft echt welkom te zijn, een mooi ingerichte en propere gastenkamer, met terras en een apart toilet en badkamer. Het strand ligt vrijwel naast de B&B en op een kleine kilometer afstand is een heerlijk visrestaurant (Le Blanc Nez, aan te bevelen!). Heerlijk rustig geslapen en wakker geworden met een verzorgd en smakelijk ontbijt. Cédric (de gastheer) is bereikbaar, maar houdt zich discreet op de achtergrond. Kortom: voor een paar dagen weg uit de alledaagse beslommeringen is dit de plaats om naar toe te gaan.

Datum van verblijf: augustus 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chriscr20 ...
Maidenhead, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 nuttige stemmen
5 dagen geleden beoordeeld voor een verblijf in juli 2020
NIEUW
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2020
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tatsiana ...
1 beoordeling
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juli 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReneHorst ...
Enschede, Nederland
Niveau 5 bijdrager
40 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 januari 2020 voor een verblijf in januari 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CaroFace
Chamonix, Frankrijk
Niveau 5 bijdrager
64 beoordelingen
27 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 34 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Imadzarka ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 26 januari 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Crookie54
Sheffield, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 nuttige stemmen
Beoordeeld op 10 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen