Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Geweldige uitvalslocatie voor een geslaagde ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 8 gasten
Ventron, Vosges, Grand Est

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Randy V
Niveau 4 bijdrager
39 beoordelingen
14 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Geweldige uitvalslocatie voor een geslaagde motorvakantie”
Beoordeeld op 12 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018

Al enige jaren bezoeken wij Notre Retraite voor een korte motorvakantie in de Vogezen. Dit bevalt altijd zeer goed. Perfect chalet, goed verzorgd en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Niets op aan te merken! Aanrader.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maarten O
Purmerend, Noord-Holland, Netherlands
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“Geweldig huis op een prachtige plek met een heerlijk uitzicht!”
Beoordeeld op 30 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018

Het huis ligt op 5 minuten van het skigebied Frere Joseph en 20 minuten van La Bresse. Je kunt vanuit Huis ook heerlijk wandelen. We gingen met de auto naar Le Frenz en Le Rouge Gazon waar je eindeloos kunt genieten van de natuur. Langs watervallen en meren, prachtig. Gerardmer is een goed half uur rijden, waar je ook heerlijk kunt skiën, maar ook genieten van het stadje en het meer. Het huis is met de kachel heerlijk comfortabel, de bedden zijn goed. als het zonnetje maar even schijnt kun je buiten aan de grote tafel gaan eten, heerlijk!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek75245 ...
1 beoordeling
“Perfecte huis gelegen op een mooie locatie”
Beoordeeld op 29 januari 2018 voor een verblijf in december 2017

Mooie omgeving fijn om te wandelen en diverse skipistes in de buurt ,Op redelijke afstand van Duitsland en Zwitserland.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sherpa752 ...
1 beoordeling
“Hemelvaart in de Vogezen ”
Beoordeeld op 29 januari 2018 voor een verblijf in mei 2017

Een weektripje naar de Vogezen, en dan een prachtig huis vinden in Ventron.
Dit, zeer complete, huis is prima gesitueerd in de Vogezen als thuis basis. Wij hadden de mazzel dat het al zeer warm was, dus konden we gebruik maken va het zwembad, wat een luxe.
Ook in huis is alles aanwezig om een onbezorgde tijd te hebben, ook de documentatie van de omgeving werd zeer op prijs gesteld.
De verhuurder heeft er echt alles aan gedaan voor zeer geslaagde (korte) vakantie.
Wij komen hier zeker nog eens terug.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maurice v
1 beoordeling
Beoordeeld op 1 juni 2018 voor een verblijf in december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bobussang
Krommenie, Nederland
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 februari 2018 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen