Elise
Dilsen-Stokkem, België

Mooi hotel!

5,0 van 5 bollen2 nov 2019 beoordeeldvia mobiele applicatie
Hotel met mooie grote suites ( andere kamers zijn te klein) - na geluidsoverlast van de keuken mogen verhuizen naar een andere suite. Parking is te klein maar er is plaats op de openbare weg. Ontbijt is super! Cava en vers geperst appelsienen sap, voldoende keuze.
Datum van verblijf: oktober 2019
1.5 km van Las Gaviotas Suites Hotel
4.8 km van Las Gaviotas Suites Hotel
Meer hotels in Playa de Muro bekijken
Beoordeeld op 9 juli 2019 via mobiele applicatie

De kamers waren schoon en er werd (mits je dit wilde) elke dag je handdoek verschoond. Het personeel was erg vriendelijk, niks was te gek en met alles dachten zij mee. Wij waren met onze baby op vakantie en zonder te vragen, boden zij aan om een waterkoker op de kamer te zetten om zijn fles warm te kunnen maken.
Zo waren er nog een aantal voorbeelden.
Daarnaast ligt het hotel heel dicht bij de zee wat ideaal is. Er is een groot grasveld bij het zwembad wat ook erg prettig is als je met kinderen bent. Je kan wat makkelijker in grote stukken schaduw zitten.
Het eten zowel ontbijt als avondeten was gevarieerd en lekker. De koks en het personeel van het restaurant waren zeer vriendelijk.

Datum van verblijf: juli 2019
hotellasgaviotas, Gerente van Las Gaviotas Suites Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2019

Thank you very much for your nice review on Tripadvisor!!! We are really happy to know that you have enjoyed your holidays with us and it would be a pleasure to welcome you back soon!!!

Beoordeeld op 23 mei 2019 via mobiele applicatie

Dit hotel is uitstekend, gunstig gelegen ( bushalte voor de deur), goede uitvalsbasis, je kunt vele kanten op, dicht bij het natuurpark.
Het hotel zelf heeft mooie zwembaden, eentje waar je banen kunt trekken en een groot, lang zwembad met een ondiep gedeelte. Er is een spa aanwezig.op moment dat wij hier logeerden waren er ook veel wielrenners ( fiets op het balkon ).
Onze kamer was gelegen aan het banenzwembad, een rustige plek, met eigen terras. De kamer heeft prima bedden, een ruime badkamer , een groot tv scherm , een ijskastje, een kluisje ( kun je huren), WiFi ( onbeveiligd netwerk), er is een kledingkast en op het terras staan twee zeer comfortabele stoelen met tafeltje.
De kamer werd goed schoon gemaakt, regelmatig schoon linnengoed, een heerlijke douche.
Het ontbijt is meer dan uitstekend en ook de diners ( we hebben er aantal keren gedineerd) was uitstekend.
Het personeel is erg vriendelijk en probleem met elektra werd meteen opgelost.
Kortom een heel fijn hotel. Het strand ligt aan de overkant van de weg, dus heel dichtbij. Je kunt een fiets huren bij het hotel, kortom van alle gemakken voorzien.

Datum van verblijf: mei 2019
hotellasgaviotas, Director de Recepción van Las Gaviotas Suites Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2019

Thank you for your comment. Have a nice summer!

Beoordeeld op 27 juli 2018

let toch maar op bij het boeken van dit hotel. wij betaalden 180 eur per kamer per nacht en kregen er een kleine kamer voor met terras; welswaar met zicht op het binnenzwembad. Helaas geen plaats op de kamer voor een stoel om wat kledij op te leggen; amper een meter over naast het bed; geen flesje water; geen mogelijkheid om koffie te zetten; de minibar op de kamer werkt amper (toch zeer lauwe temperaturen na 5 uur wachttijd); safe beschikbaar maar wordt enkel gactiveerd tegen betaling; gratis parking: als er plaats is (er is plaats voor zo’n 15 wagens naast het hotel; vol is vol). Kortom; voor de prijs die we betaalden vonden we het wel héél goed betaald voor de basisvoorzieningen die er zijn. buffet is wel in orde maar compenseerde voor ons niet voldoende. Dit is wat ons betreft echt geen 4-sterren hotel. De buurt rond het hotel voelt ook teveel als Benidorm op Mallorca.

Datum van verblijf: juli 2018
hotellasgaviotas, Director Comercial van Las Gaviotas Suites Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2018

Thank you very much for your time and your review on Tripadvisor!! So sorry to read that we have not met your expectations.

Beoordeeld op 1 mei 2018

Geboekt via hotels half pension. Alles perfect geregeld . Wij hadden een kleine kamer. dit was niet storend , maar met de fietsen op het terras zou een grotere kamer uiteindelijk beter geweest zijn . Ondanks de drukte was het er heel stil savonds en snachts Ontbijt was super uitgebreid voor elk wat wils, Hetzelfde ook voor het dinner, met de nodige variatie. Vriendelijk personeel, behulpzaam . Rustige omgeving . Absoluut een aanrader. Door de buffetvorm en de dresscode is het naar mijn mening geen 4 sterren maar een super 3.9 sterren hotel. ideaal uitvalsbasis voor een fietsweek

Kamertip: een kamer aan de achterkant geeft de meeeste rust
Datum van verblijf: april 2018
Beoordeeld op 20 maart 2018

Wat een fantastisch hotel is dit. Ik ben over alles te spreken. Het eten was echt boven verwachting goed. Een zeer gevarieerd en uitgebreid ontbijt en diner buffet. Een geweldig 25 meter zwembad. Prachtige schone kamers en ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Niets anders dan lof over deze locatie. Niets was te gek. Wij waren hier met onze zoon van 11 maanden en een hele groep triatleten. Dit was voor beide gelegenheden (gezins- en sportvakantie) een perfecte locatie. O ja, ik heb ook nog tweemaal een heerlijke sportmassage gehad. :)

Datum van verblijf: maart 2018
hotellasgaviotas, Gerente van Las Gaviotas Suites Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2018

Thank you very much for your nice review on Tripadvisor!!! We are really happy to know that you have enjoyed your holidays with us and we hope to welcome you back next year!!

Warm Regards from our Hotel Staff!!