Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super leuk en knus restaurantje”
Beoordeling van Cafeteria El Arco

Cafeteria El Arco
Geclassificeerd als nr. 1 van 19 Restaurants in Lajares
Keukens: Fastfood, Café
Dineropties: Ontbijt, Buiten zitten
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Buiten zitten
4 december 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super leuk en knus restaurantje met verse ingrediënten! De koffie was top en de sandwich was hemels!! Dik belegd, alle ingrediënten waren vers en knapperig broodje. Hier komen we nog wel terug!

Datum van bezoek: december 2020
2  Bedank annemarijed2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (203)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 203 beoordelingen

6 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij gingen er elke dag minstens één cappucino drinken tijdens onze vakantie in Lajares. Goeie koffie met de juiste melk.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank jokev227
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee keer terug van het strand hier even gestopt voor een snack. Verschillende soorten bonenkoffie met liefde bereid. Zelfgemaakt gebak en pizza. Maar hoogtepunt de Burger met gekarameliseerde uien en heerlijk mals vlees. Aanrader.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Samotsna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zo n 20 verschillende burgers, sandwiches, salades op de kaart. Voor 6,- een heerlijke complete hamburger met n vers krokant broodje.

Datum van bezoek: oktober 2018
1  Bedank marjoleinv978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn eigenlijk wat per ongeluk verzeild geraakt, en wat fijn dat dat zo was. We hebben hier heerlijke lokale biertjes en vers sap gedronken, sappige kipburger met avocado en gekarameliseerde ui en de beste frieten van het hele eiland gegeten - we blijven per slot van rekening belgen... - en geurige koffie van zelfgeroosterde single origine koffiebonen. Mét sympa bediening en een laidback sfeer. Als je het even hebt gehad met enkel vis met patatjes alleen en je hometown mist is dit the place to be.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank NatalieS4485
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafeteria El Arco bekeken, bekeken ook

 

In Cafeteria El Arco geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding